-
BIST 100
16109,64%-0,35
-
DOLAR
44,08% 0,06
-
EURO
51,17% -0,08
-
GRAM ALTIN
7358,61% 0,05
-
Ç. ALTIN
11838,10% -0,20
MEHMET AKİF ERSOY VEFATININ 89. YILINDA GÖLCÜK’TE ANILDI
Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen programda; İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy, vefatının 89. yıldönümünde saygıyla anıldı.
Şahsiyeti, duruşu, düşünceleri ve eylemleriyle Türk gençlerine model olacak en önemli şahsiyetlerden birisi olan İstiklal Marşı’nın Şairi Mehmet Akif Ersoy, vefatının 89.yıl dönümünde Gölcük’te anıldı. Gölcük Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen anma programında, Ersoy’un düşünce ve edebi hayatı hakkında salondakilere önemli bilgiler aktarıldı. Programda ayrıca Akif’i anma etkinlikleri kapsamında ortaokul ve liseler arası düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
İstiklal Marşı’nın Yazılma Sürecini Anlatıldı
Kavaklı sahilinde bulunan Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenlenen törene; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ile vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende; günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından Mehmet Akif Ersoy tarafından İstiklal Marşı’nın yazılma sürecini anlatan video gösterimi ile devam etti.
Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi
Törende daha sonra ortaokul ve liseler arasında düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere ödülleri, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner tarafından takdim edildi.
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
İZLEYENİ OLAN SAVAŞ
KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR
ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR
VERGİ SUÇU FİRARİSİNE OPERASYON
VALİ AKTAŞ EV ZİYARETLERİ YAPTI
1 MİLYON TL’LİK KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU
Yükleniyor


