Tarih: 29.01.2023 12:03

Memleket Partililer Gölcük’te yağmur ve soğuk dinlemedi GÖLCÜK’ÜN FARKLI NOKTALARINI AFİŞLE DONATTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi Gölcük İlçe Örgütü Genel Başkanlarını ilçemizde en güzel şekilde ağırlamak için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Memleket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Bali, Gençler ve Partililer; yoğun yağmura rağmen ilçemizin farklı alanlarına afiş asarak, Gölcük halkını programa davet etti.

Ne kadar üşüyüp, ıslansalar da çalışmalarını tamamladılar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 31 Ocak Salı günü Gölcük’e geliyor. Memleket Partililer’in bu kapsamda çalışmaları yoğun olarak sürüyor. Genel Başkanlarını Gölcüklüler ile buluşturacak olan Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Bali, Yönetimi ve tüm partililer soğuk ve yağışlı havaya rağmen fedakarca çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz akşam ilçemizin farklı noktalarına afişler asan Partililer bir hayli ıslanıp, üşüseler de çalışmalarını başarıyla tamamladı.

‘Sayın Genel Başkanımızı halkımız ile buluşturacağız’

Memleket Partisi İlçe Başkanı Mehmet Bali, ‘Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce beyefendiyi Gölcük’ümüzde en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Bunun için hem partililerimiz hem de gençlerimiz ile yoğun çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Genel Başkanımız 31 Ocak Salı günü sat 17.30’da Gölcük Anıtpark’da, Saat 18.15’te ise Değirmendere’de halkımızla bir araya gelecek. Programımız ile vatandaşlarımızı Sayın Genel Başkanımız ile buluşturacağız. Bu güzel programımıza tüm halkımızı davet ediyoruz. Bu çalışmalarımızda soğuk ve yağışlı havaya rağmen çalışmalarını sürdüren gençlerimize ve partililerimize teşekkür ediyorum’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —