Tarih: 13.02.2024 12:21

Memleket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı MEHMET BALİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı belli oldu. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Memleket Partisi’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali oldu.

‘Gölcük’ümüz ve Partimiz için hayırlı olsun’

Gölcük’ün sorunlarını ve halkın sıkıntılarını iyi bildiğini belirten Mehmet Bali, Gölcük Belediye Başkan Adaylığı sürecinde çok yoğun bir çalışma süreci geçirerek Gölcük halkıyla birebir görüşeceklerini, halkın istek ve talepleri konusunda proje ve vaatlerini oluşturacaklarını belirtti. Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali, ‘Memleket Partisi kurulduğu günden bugüne kadar yoğun teveccüh gören partidir. Bizlerde almış olduğumuz görevlerimizle bu güzel partinin bir neferi olduk. Bugün itibariyle Gölcük belediye başkan adayı olarak yola çıkıyoruz. Gölcük’ümüz ve Partimiz için hayırlı olsun’ dedi.  

Mehmet Bali Kimdir?

1974 Yılında Bayburt’lu bir ailenin üçüncü çocuğu olarak Eskişehir’de dünyaya geldi. Babası Eskişehir’in tanınmış gazetecilerinden Suphi bey, annesi ev hanımı Fitnet hanımdır.

İlk ve Orta öğrenimini Eskişehir’de tamamlamasının ardından 1988 yılında Deniz Astsubay Hazırlama Okuluna başladı. 30 Ağustos 1992 yılında mezun olan BALİ, Deniz Kuvvetleri Komutanlığının çeşitli birliklerinde görev yaparak Nisan 2019’da emekli oldu.

 2007 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Deniz  Eğitimi, 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği bölümlerini tamamladı. 2019 Yılında başladığı Kocaeli Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Tezli Yüksek Lisans eğitimini 2021 yılında başarıyla tamamladı. Halen Uluslararası bir üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında doktora eğitimine devam etmektedir.

Emekliliğinin ardından 2 dönem İzmit Mesleki Eğitim Merkezinde Öğretmenlik yaptı. Siyaset ve Öğretmenliğin bir arada olmasının etik olmadığını düşündüğü için öğretmenlikten ayrılarak kendisine ait emlak ofisini açtı.

 Ülkenin geldiği uçurumdan rahatsız olduğu için elini taşın altına koymaya karar verdi. Ülkeyi bu durumdan kurtaracağına inandığı Memleket Partisine katılarak Gölcük Kurucu İlçe yönetiminde bulundu. Mart 2022’de Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı oldu. 2023 Genel Seçimlerinde Kocaeli milletvekili adayı olan Bali, Rana hanım ile evlidir ve 2 çocuğu bulunmaktadır.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —