Tarih: 28.03.2023 12:23

Memleket Partisi Yeni İlçe Yönetimi GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Genel Başkanlığı’nı Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Gölcük İlçe Yönetimi ve Milletvekili Aday Adayları Gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarete Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Sercan Türk, Milletvekili Aday Adayları Mehmet Bali ve Gürkan Okan Yıldız,  İlçe Başkan Yardımcısı Burak Özdemir ve Memleket Partisi İlçe Kadınlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Rengin İşimik katılım sağladı.

Teşekkür etti

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre, ziyaretlerinden ötürü Memleket Partisi İlçe Yönetimine ve Milletvekili Aday Adaylarına teşekkür etti.

Türk, ‘Sayın Genel Başkanımıza yoğun teveccüh var’

Memleket Partisi İlçe Başkanı Sercan Türk, ‘Öncelikle ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz ki Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce halkımızdan 100 bini aşkın imza alarak Cumhurbaşkanı adayı olmuştur. Halkımızın ve gençlerimizin önemli bir kısmı Sayın Genel Başkanımızı desteklemektedir. Bizler bunu gerek saha çalışmalarımızda gerekse halkımızla yaptığımız konuşmalarımızda net görmekteyiz. Partimizin Yönetim biriminde gençlerimiz aktif olarak rol almaktadır. Çünkü Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce beyefendi genç arkadaşlarımızı çok önemsiyor. Genç kardeşlerimizde bunu görmekte ve Sayın Genel Başkanımıza yoğun teveccüh göstermektedir. Bizler Sayın Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanlığı’na taşımak için çok çalışacağız. Halkımıza partimizi tanıtıp, Sayın Genel Başkanımızın neden Cumhurbaşkanı olması gerektiğini anlatacağız. Bizler Memleket Partisi olarak tüm kadrolarımızla seçime hazırız’ dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —