Tarih: 24.01.2022 10:26

Memleket Partisi’nde kongre tamam EMİR UZUNER RESMEN BAŞKAN

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi’nde kongre tamam

EMİR UZUNER RESMEN BAŞKAN

Memleket Partisi’nin Gölcük İlçe Yönetimi ilk kongresini, yoğun katılımla gerçekleştirdi. Kongrede Emir Uzuner başkanlığa seçildi

Katılım yoğun oldu

Genel Başkanlık görevini Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi’nin Gölcük İlçe Yönetimi, ilk olağan kongresini, partililerin katılımı ile bugün parti binasında düzenledi. Kongreye Memleket Partisi İl Başkan Yardımcısı Olcay Palancı, Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Emir Uzuner ve yönetimi, Körfez İlçe Başkanı Şuayp Yağar, Memleket Partisi Derince İlçe Başkanı Yaşar Aka, Gölcük Sanattoryum Derneği Başkanı Murat Kaya ve yönetimi ve çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi.

Divan Başkanlığı’na Hamdi Kılıçoğlu seçildi

Kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Divan kurulu başkanlık görevine Hamdi Kılıçoğlu, Divan Üyelikleri ise İdris Onay ve Fikret Yılmaz seçildi. Divan kurulu seçiminin ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu.

Uzuner, ‘Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye selam olsun’

Kongrede konuşma yapan Memleket Partisi İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Emir Uzuner, “Memleket Partisi’nin kurulduğu günden bugüne beraber yürüdüğümüz dava arkadaşlarıma, memleket sevdalılarına selam olsun. Selam olsun Genel Başkanımız Muharrem İnce’ye, memleket peşinde koşan gençlerimize, memleket aşkı ile yürüyen kardeşlerimize. Çok kısa sürede, hep birlikte ilçe başkanlık binamızı açtık. En kısa zamanda da koşturarak elimizdeki imkanlarla ilçe başkanlık binamızı geliştirdik. Yavaş yavaş büyüyen bir ailemiz var. Buradan öncelikle İl Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuşmanın ardından kongrede başkanlık seçimine geçildi. Parti üyeleri, sıra ile oylarını vererek seçimi gerçekleştirmiş oldu. Başkan ve Başkan Adayı Uzuner, parti üyelerinin oylarını alarak seçilmiş başkan oldu.

İşte Uzuner’in listesi;

Memleket Partisi İlçe Başkanı Emir Uzuner’in yönetim kurulu asil listesinde Mehmet Bali, Sabahat Top, Batuhan Onay, Şaban Kantar, Buğra Burak Ateş, Kerem Onat, Serdal Dolu, Hakan Kişko, Şüheda Uzuner, Görkem Can Akçay, Yunus Ekinciel, Emirhan Furuncu, Ziya Çifçi, Mehmet İnci, Sinan Emre Deniz ve Hüseyin Yılmaz .

Yedek yönetim listesi;

Ömer Özek, Emre Özmen, İsmail Can Öztürk, Nermin Ağacan, Yusuf Ziya Ateş, Salih Altınok, Ceyhun Kantar, Emine Ergezen, Haluk Emre Örnek, Gönül Balaban, Habib Eren ve Fikret Yılmaz bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —