Tarih: 29.03.2024 13:58

Memleket Partisi’nden Gazetemize ziyaret BALİ, ‘MEMLEKET UYARIYOR MEMLEKET UYANIYOR’

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi’nden Gazetemize ziyaret

BALİ, ‘MEMLEKET UYARIYOR MEMLEKET UYANIYOR’

Memleket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali ve Partililer Gazetemizi ziyaret etti. Bali, Gölcük halkından destek isteyerek, ‘Gölcük için hayalimiz var’ dedi.

Memleket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali’ye Belediye Meclis Üyesi Adayları Mehmet Yıldız, Ümit Karataş, Meral Özçelik, Nesibe Uzun ve ilçe yönetiminden Emirhan Genç, Kemal Kargıdan ve Mustafa Özgür eşlik etti.

‘Gölcük için hayalimiz var’

‘Memleket Uyarıyor, Memleket Uyanıyor’ Sloganı ile yola çıkan Memleket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali, Gölcük’te birçok çalışma yaptıklarını belirterek, ‘Gölcük için hayalimiz var’ mottosuyla vatandaşlara projelerini anlattığını ifade etti. 31 Mart akşamı Gölcük Belediyesi’ni kazanacaklarını söyleyen Bali, projelerinden şu sözlerle bahsetti.

Projeleri hakkında bilgi verdi

Bali, ‘Öncelikle Gölcük’ün sorunlarını iyi biliyorum. İlçemiz bir Donanma Kenti olmasına rağmen ne yazık ki hakettiği hizmetleri alamamaktadır. Özellikle trafik sorunu halkımızı illallah ettirmektedir. 17 Ağustos 1999 depremini yaşayan Gölcük’ümüz ne yazık ki bu afetten bir ders çıkaramamıştır. Geç kalınmış bir Kentsel Dönüşümümüz var ve uygulanan alan ne yazık ki Gölcük için çok yetersizdir. Bizler Yönetime geldiğimiz gün itibariyle Kentsel Dönüşümü Gölcük’ün geneline yayarak Depreme dayanıklı bir Gölcük inşa edeceğiz. Şeffaf belediye yönetimi ile birlikte yenilenebilir, temiz ve doğal enerji kullanan bir Gölcük’ü oluşturacağız. Gölcük’ün otopark sorunu had safhada. Yeni oluşturacağız otoparklar ile otopark sorununu çözmeyi hedefliyoruz. Gölcük tarım ve hayvancılığa çok elverişli olmasına rağmen bu alanda kendini gösterememiş bir ilçe. Yönetimim ile birlikte Gölcük’te tarım ve hayvancılığı daha da yükselteceğiz.’

‘Bizim için gençler çok önemli’

Memleket Partisi Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Bali, açıklamalarına şu sözlerle devam etti: ‘Bizim için gençler çok önemli. Yaşam ve eğlence merkezlerinde eğlenerek öğrenen Gölcüklü gençler için projelerimiz hazır. Birçok alanda uluslar arası festivaller düzenleyeceğiz. Gölcük’ümüze Sinema Salonu getireceğiz. Herkes için erişilebilir internet olacak. Altyapı ve Üst yapı sorunlarının tamamının bittiği bir Gölcük. Uluslararası Festivaller. İlçemize barış, huzur ve adalet gelecek. Çevre dostu ve sürdürülebilir projeler. Yerli ve yabancı turistler tarafından tercih edilen bir Gölcük. Yaşamları güvence altına alınmış sokak hayvanları ile birlikte yaşayan bir toplum. Dezavantajlı vatandaşlarımızı düşünen, onlara rahat bir yaşam sunan Gölcük’ü halkımıza sunacağız’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —