Tarih: 12.09.2024 16:50

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ümit Karataş, “GÖLCÜK’TE TRAFİK VE OTOPARK SORUNU ACİL ÇÖZÜM BEKLİYOR”

Facebook Twitter Linked-in

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ümit Karataş, parti bazında çalışmaları ve ilçe gündemine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Karataş, Gölcük’te trafik ve park sorunun had safhaya ulaştığını ifade ederek, “Gölcük’te trafik ve otopark sorunu acil çözüm bekliyor” dedi.

 

Memleket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Ümit Karataş, ilk olarak açıklamasına gerçekleştirdikleri kongrelerinin ardından görev dağılımların yaptıklarını ifade ederek başladı. Başkan Karataş, “Kongremizin ardından görev dağılımımızı gerçekleştirdik. Görev dağılımımız şu şekilde oluştu; Başkan Yardımcısı Anıl Cerit, İlçe Saymanı Mustafa Özgür, İlçe Sekreteri Nesibe Uzun, Gençlik Kolları Başkanı Erdi Kaya, Kadın Kolları Başkanı Gönül Balaban, STK İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız. Yeni dönemde tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyor, kendilerine güvenimin tam olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

“Gençlerimizin ülkemizin geleceği olduğunun çok iyi farkındayız” 

Başkan Karataş, açıklamalarının devamında, “Kongremizden sonra toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantımızda ilçemizin sorunları ve gündemiyle alakalı görüşmeler yaparak, bu konular hakkında kararlarımızı belirledik. Gölcük’ün en önemli sorunu otopark ve trafik sorunu. Halkımız bu iki sorundan bıkmış durumda. İlçemizi yönetenler bu sorunlara kulaklarını tıkamamalı. Bu sorunları acilen çözmeli. Ayrıca gençlerimizi spora ve gençlik merkezine yönlendirecek çalışmalarımız olacak. Bizler genç kardeşlerimizi önemsiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyacak tüm çalışmaların içinde yer alacağız. Gençlerimizin ülkemizin geleceği olduğunun çok iyi farkındayız” dedi.

“Öğrencilerin özellikle barınma sorununa acilen çözüm üretilmeli” 

Açıklamalarını sürdüren Başkan Karataş, “Yönetimimiz ve parti üyelerimizin büyük bir çoğunluğu gençlerden oluşmakta. Bu yüzden de gençlerimizin sorunlarını iyi bilmekteyiz. Üniversite öğrencilerinin barınma sorunu ne yazık ki had safhada. Gerek ilimizde gerekse Gölcük’te öğrenciye ve diğer şehirlerden ilçemize çalışmak için gelen işçiye bekar oldukları için ev sahipleri evlerini vermiyor. Yaşanan bu durum ne yazık ki öğrencileri ve bu durumda olan vatandaşlarımızı olumsuz etkilemektedir. Öğrencilerin özellikle barınma sorununa acilen çözüm üretilmeli” diyerek açıklamalarını sürdürdü.

“Memleket Partisi olarak Türkiye’de tek umut olarak görülüyoruz”

Başkan Karataş, son olarak, “Memleket Partisi olarak Türkiye’de 71 il ve ilçede ilçe başkanlıklarımız kurulmuş durumda. Bütün il ve ilçeler olarak kongreler tamamlandı. Ekim sonu-Kasım ayı başında partimizin genel kurul toplantısı, Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce önderliğinde Ankara’da yapılacak. Bizler Gölcük olarak Ankara’ya giderek Sayın Genel Başkanımızın yanında olacağız. Memleket Partisi olarak Türkiye’de tek umut olarak görülüyoruz. Bizler ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak ülkemiz için çok çalışmaya devam edeceğiz. Gölcük 17 Ağustos 1999 depreminden sonra gerilemiştir. Bizler Donanma Kenti Gölcük’ü tekrardan körfezin incisi yapmak adına çok çalışacağız. Gölcük’ü hak ettiği noktaya birlikte taşıyacağız. Gölcüklü vatandaşlarımız ile konuştuğumuz zaman bize ilk başta köylüye sahip çıkılmadığını, tarımın, köylünün, hayvancılığın ön plana alınmadığını, tarım alanlarının kesilerek betonlaştırılmasına veryansında bulunuyorlar. Yaşam koşullarının ağır olması halkımızı yoruyor. Memleket Partisi olarak bütün bu sorunların farkındayız. Bizler bu yüzden sadece seçim döneminde değil her zaman halkımızın içinde yer alıp, onlarla birebir görüşeceğiz. Kendimizi tanıtıp, önce ülkemizi sonra ilçemizi yönetmek için yetki isteyeceğiz. Memleket Partisi halkımızın umudu olmaya devam edecek” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —