Tarih: 17.01.2024 14:32

Meral Akşener, İsmail Aynacı’nın adaylığını açıkladı GÖLCÜK ÇOK İYİ OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

Meral Akşener, İsmail Aynacı’nın adaylığını açıkladı

GÖLCÜK ÇOK İYİ OLACAK

İYİ Parti’nin Gölcük Belediye Başkan Adayı resmen İsmail Aynacı oldu. Aynacı’nın adaylığını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener açıkladı. Bu sabah gerçekleştirilen Meclis Grup Toplantısı’nda İsmail Aynacı’yı kamuoyuna tanıtan Akşener, ‘Size güvenim tam’ diyerek 31 Mart Pazar akşamı Gölcük’te zafer beklediğini dile getirdi.

Aynacı’ya güvenini belirtti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te Grup konuşması öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Gölcük Belediye Başkan Adayı ve Kandıra Belediye Başkan adayını açıkladı. İsmail Aynacı’nın Belediye Başkan Adaylığını duyuran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gölcük’ten zafer beklediğini ve İsmail Aynacı’ya güveninin tam olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gencay Yıldıztekin

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Grup Toplantısı öncesi Aynacı’nın yanı sıra Partisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Darıca Eski İlçe Başkanı, Kocaeli Erzurum Vakfı Kurucusu Gencay Yıldıztekin’i ve Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak Semih Sarıçay’ı da açıkladı. Akşener, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İl Başkanı Nusret Acur ile adayları kürsüye çağırarak fotoğraf verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —