Tarih: 30.12.2022 11:59

Mercan Mevkii’ndeki duvarlar yine kirletiliyor

Facebook Twitter Linked-in

Mercan Mevkii’ndeki duvarlar yine kirletiliyor 

Değirmendere Mercan Sitesi mevkiinde üst geçidin alt bölümünde  bulunan istinat duvarı geçtiğimiz aylarda temizlenmiş, güzel bir görünüme kavuşturmuştu. Fakat duvarlar yine yazılarla kirletilmeye başladı.    

Değirmendere Mercan Mevkii’nde bulunan istinat duvarı da sık sık kendini bilmezler tarafından kirletiliyor. Geçtiğimiz aylarda temizlenen istinat duvarının yazılarla kirletilmesi tepki çekiyor. Vatandaşlar duvara yazıyı yazanların bu duruma bir son vermelerini istiyor.

Vatandaşlar, “Bu durumda bir çözüm bulunmalı’’

Bazı vatandaşlar, “Geçtiğimiz aylarda da  bu istinat duvarı yazılarla kirletilmiş, fakat temizlenmişti. Bu görüntüler ilçemize yakışmıyor. Duvarlarda kim olduğunu bilmediğimiz kişilerin isimleri, ne olduğunu anlamadığımız yazılar yazıyor. Tertemiz duvara yazılar yazarak büyük bir görüntü kirliliğine yol açıyorlar. Bunu yapmalarının bir açıklaması yok. Tek dertleri hem çevreyi hem de bina sakinlerini zarara sokmak. Kimin yaptığını bilmiyoruz ancak bu tür yazıları duvarlarımıza yazmaya bir son vermelerini istiyoruz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —