Tarih: 04.10.2021 12:20

Merkez Mahallesi 1. Sokak’a yeni demir dubalar monte edildi

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Merkez Mahallesi 1. Sokak’a hatalı parkı önlemek amacıyla Gölcük belediyesi Zabıta ekipleri be makine İkmal Amirliği ekipleri tarafından yeni demir dubalar monte edildi.

Sürücüleri memnun etti

İlçemizin en kalabalık mahallelerinden biri olan Merkez Mahallesi 1. Sokak’ta hatalı park nedeniyle sürücüler ve özelikle Değirmendere Gölcük Minibüs şoförleri zor durumda kalıyordu. Yaşanılan bu duruma Gölcük Belediyesi müdahale ederek sokak üzerinde park yasağı olan kısımlara  demir dubalar monte edildi. Gölcük Belediyesi Zabıta Ekipleri ve Makine İkmal Amirliği Ekipleri tarafından yapılan çalışma ile hatalı parkın önüne geçildi.  1. Sokak’ta ayrıca durak içine park edilen araçların da önüne geçilebilmek için durak girişine plastik dubalar monte edildi.

Hatalı parkın önüne geçildi

Merkez Mahallesi 1. Sokak’ta yapılan çalımla başta Değirmendere Minibüs şoförleri olmak üzere sürücüleri oldukça memnun etti. hatalı park nedeniyle çok durumda kaldıkları ifade eden sürücüler, “ 1. Sokak zaten dar bir sokak. Yol tek taraflı ve sağ tarafına park etmek serbestken duyarsız sürücülerin yolun sol tarafına da araçlarını park etmeleri nedeniyle çok zor durumda kalıyorduk. Yarı kaldırımın üzerinde yarı yolda park edilen araçlar nedeniyle yoldan geçemiyor ve trafiğin sıkışmasın neden oluyorduk.  Şimdi kaldırımlara takılan bu demir dubalar sayesinde park yapılamadığı için trafik sıkışmıyor bizlerde zor durumda kalmıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —