Tarih: 10.10.2019 13:25

Merkez Mahallesi 21. Sokak yenilendi

Facebook Twitter Linked-in

DUBALAR ARTIK KIRILMAYACAK

Gölcük Merkez Mahallesi 21. Sokak’ta bazı duyarsız sürücüler tarafından sürekli olarak kırılan dubalara çözüm Gölcük Belediyesi Fen İşlerinden geldi. Daha önce kullanılan plastik ve demir dubaların yerine yapılan beton dubalar pek çok kişinin beğenisini kazandı.

Gölcük’teki birçok mahalle ve sokaktaki dubalar bazı duyarsız sürücüler tarafından kırılmış durumdaydı ve bu olay görüntü kirliliğine neden oluyordu. Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ise çareyi plastik ve demir  dubaların yerine beton dubalar koymakta buldu. Fen İşleri ekipleri Merkez Mahallesi 21. Sokaktaki çalışmalarına başladı. Yeni yapılan dubalar esnafın ve pek çok vatandaşın beğenisini kazandı.

Vatandaşlar yeni yapılan dubalardan memnun

Vatandaşlar, “Sürücüler bu yollardan geçerken hiç dikkat etmiyor. Dubaların birçok kez değişmesine rağmen yeniden zarar görmesi ve kırılması uzun sürmüyordu. Yeni yapılan dubalar sayesinde bu durumda ortadan kalkacak. Bu duruma duyarsız kalmayan yetkililere ve Fen İşleri ekiplerine çok teşekkür ederiz” şeklinde konuşarak düşüncelerini dile getirdiler.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —