Tarih: 20.06.2020 13:23

Merve Kotel Sanat Okulu’na teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Özel Merve Kotel Sanat Kursu, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut’un elinden teşekkür belgesini Kaymakamlık Makamından aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert ve İlçe Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar’ın da bulunduğu belge teslimine Merve Kotel Sanat Okulu Eğitmenler Merve Yüksel, Ufuk Özkalaycıoğlu, Tayfun Üzümer ve Çiğdem Kaya katıldı.

Kaymakam Karabulut, tebrik etti

Eğitmenlere göstermiş oldukların gayretlerinden ötürü teşekkür eden Kaymakam Cengiz Karabulut, ilçemiz adına böylesine anlamlı çalışmalar yapan bir kurum oldukları için ayrıca gurur duyduğunu belirtti.

Özel Merve Kotel Sanat Kursu;

Özellikle pandemi sürecinden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında canlı müzik dinletisi ile ilçe vatandaşlarının bu anlamlı coşkuyu yaşamalarını sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak müzik piyano keman, gitar, bateri ve yan flüt resim alanlarında faaliyet göstermektedir. Devlet Konservatuarlarına 38 öğrenci yetiştirmiş olup, ayrıca Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sanatsal Gelişim Programı Marmara Bölge Temsilcisi olarak görevlerine devam etmektedir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —