Tarih: 20.11.2023 11:29

Metin Külünk Gölcük’te Konferans verdi ‘BİR OLURSAK MÜSLÜMANLARIN ZAFERİ YAKINDIR’

Facebook Twitter Linked-in

Metin Külünk Gölcük’te Konferans verdi

‘BİR OLURSAK MÜSLÜMANLARIN ZAFERİ YAKINDIR’

İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi Başkanı Osman Poyraz ve Yönetimi tarafından Gölcük Belediyesi Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde Önceki dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Metin Külünk’ün katılımıyla konferans gerçekleştirildi.

Konferansa AK Parti 24., 25. ve 26. Dönem Milletvekili Metin Külünk, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve Yönetimi, İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şube Başkanı Dr. Osman Poyraz, Yönetimi ve davetliler katılım sağladı.

Batı dünyasının iki yüzlülüğüne dikkat çekti

‘Küresel Kıskaçtaki Türkiye’ konulu konferans veren AK Parti 24., 25. ve 26. Dönem Milletvekili Metin Külünk, Ortadoğu ve Global Dünya etrafında İslam Coğrafyasına yaşatılan zulme, Gazze’ye yapılanlara, insanlık dışı vahşete, İsrail’in barbarlığına ve Batı dünyasının iki yüzlülüğüne dikkat çekti. Külünk, İslam dünyasının bir olması gerektiğine vurgu yaparak, Türkiye’nin mazlum ülkelerin umudu haline geldiğini belirtti. Konferans sonunda İlim Yayma Cemiyeti Gölcük Şubesi Başkanı Dr. Osman Poyraz, Külünk’e teşekkür ederek, günün anısına içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yer aldığı tablo hediye etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —