Tarih: 03.12.2018 13:48

Metin Taşkan Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Metin Taşkan Belediye Meclis üyesi aday adayı oldu

AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığını ilan eden Metin Taşkan başvuru formunu AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ve Gölcük İlçe Seçim Komisyonu Başkanı İbrahim Ulufer’e teslim etti.

Başkan Seymen Taşkan’a başarılar dilerdi

Metin Taşkan’ın Gölcük Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylık formunu teslim aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Metin Taşkan’ı tanıttıktan sonra kendisine çıktığı yolda başarılar dileyerek, “Önce kendisine, sonra ailesine, sonra Gölcük’ümüze, vatana, millete hayırlı olsun. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Taşkan, “Allah’tan mahalli seçimin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum”

AK Parti Gölcük İlçe Başkan Vekili Çetin Seymen’den sonra söz alan Belediye Meclis Üyesi aday adayı Metin Taşkan, kendini tanıttıktan sonra, Ben İnşaat Mühendisiyim ve yaklaşık 20 yıldır Gölcük’te Serbest çalışıyorum.  Belediyelerin birleşmesinden hemen önce AK Parti’den Hisareyn Meclis Üyeliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği yaptım. Babam Mustafa Taşkan 2014 yılından geriye doğru 20 yıl aralıksız AK Parti’den Gölcük Belediye Meclis Üyeliği ve bir dönemde Büyükşehir Meclis Üyeliği yapmıştır.  Bende Partime Gölcük İlçemize faydalı olmak için meclis üyeliği aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunuyorum.  Sizlerinde desteğini bekliyorum ve Allah’tan mahalli seçimin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum. Allah ‘a emanet olun” dedi. Tören toplu fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —