Tarih: 01.06.2018 14:09

Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu yeni adresinde

Facebook Twitter Linked-in

Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu yeni adresinde

İlçemizde daha öncesinde Kahve Sefası olarak hizmet veren Ahmet Faydalgel, Oğuzhan Omurca ortaklığıyla Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu olarak hizmet vermeye devam edecek.

Kısa bir süre önce Merkez Mahallesi 66. Sokak No: 13 ( Bizim Taksi arkası) adresinde hizmet vermeye başlayan Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu’nda pide çeşitleri, Mevlana Pide, etli ekmek ve lahmacun hizmetlerinin yanı sıra müşterilerin hazırlamış oldukları malzeme ile de içli pide yapılmaktadır.

Kısa sürede büyük beğen aldı

Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu işletmecilerinden Ahmet Faydalgel, “ 2017’nin ortalarında Gölcük’e taşındığımda burada hangi iş ile başlayacağım konusunda araştırma yaptım. Asıl mesleğim olan oto galeri ve emlakçılığı Gölcük’te çevre edininceye kadar yapamayacağımı anladım. Yine ailece yapmakta olduğumuz inşaat işini araştırdım. Bu iş ile de alakalıda erken olduğunu düşündüğümde başlangıç olarak daha kolay olabileceğini ( getirisi götürüsünün daha ufak çaplı olacağını) düşündüğüm bir mekan açmayı uygun görmüştüm. Dolayısıyla Kahve Sefası adı altında bir cafe açtım. Yaklaşık 6 ay bu mekanı cafe olarak işlettim” dedi.

Resmi açılış Ramazan’dan sonra

Faydalgel sözlerinin devamında, “Nisan ayı ortalarında Oğuzhan Bey ile tanıştım. Kendisinin uzun yıllar Anıtpark’ta pide lahmacun ve etli ekmek işi yaptığını öğrenmiş oldum. Kendisi mevcut iş yerini devrettiğini ve devrettiği iş yerinden daha iyi ve daha büyük bir yerde aynı işi devam etmek istediğini söyledi. Dolayısıyla kendisiyle işletmekte olduğum mekanda % 50 ortaklığı olarak Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu olarak devam etmeye karar verdik. Mekanı pide ve lahmacun salonu olarak dekore ettirdik ve 28 Mayıs 2018 tarihinde hizmet vermeye başladık. Ramazan Ayı ve açılış yapmamış olmamıza rağmen ilk tepkilerimiz çok olumlu oldu. Ramazan Ayı’ndan sonra resmi açılışımızı yaparak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Aileye hitap eden nezih bir ortam

Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu işletmecilerinden Oğuzhan Omurca, “ Uzun yıllardır Gölcük’te Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu olarak hizmet vermekteyim. Son olarak Anıtpark’ta işletmeciliğini yaptığım işyerimi devrettikten sonra bu mesleği devam etmek istedim. Bu bağlamda Ahmet Bey ile tanıştım ve mevcut mekanının bu işe daha uygun olduğunu düşündüm. Aileye hitap anlamında daha nezih bir ortam olduğuna kanaat getirdim. Dolayısıyla şimdiki adresimizde Mevlana Pide ve Lahmacun Salonu olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. Daha önde ki işyerimde ki müşterilerim yeni yerimizi gördükleri zaman bize “ Yeni yerimiz burası mı ya da bundan sonra burada mıyız? “diye soruyorlar. Yeni açılmamıza rağmen oldukça olumlu tepkiler alıyoruz. Ramazan Ayı’ndan sonra resmi açılışımız ile hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —