Tarih: 21.06.2018 13:39

MEYVE VE SEBZE HALİNİ ZİYARET ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

MHP’nin Gölcüklü Vekil Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu,

MEYVE VE SEBZE HALİNİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Gölcüklü İbrahim İnanç Çakıroğlu, geçtiğimiz sabah erken saatlerde Kocaeli Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek, hal esnafından Cumhur İttifakı’na destek istedi.

Çalışkanlığı ile dikkat çekiyor

24 Haziran seçimlerinde MHP Kocaeli milletvekili aday listesinde çalışkanlığı ile dikkat çeken isimler arasında olan Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, sabahın erken saatlerinde Kocaeli Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Ak Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’na destek isteyen MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, esnafın bereket duasına katıldı.

‘Bu iş ilk turda biteceğine inanıyorum’

Hal esnafı ile sohbet eden MHP Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İnanıyorum, İlk turda bu iş bitecek, Sayın Erdoğan seçilecek. Çünkü vatandaş seçimin ilk turda bitmesinin ne kadar önemli olduğunun farkında. Herkes kişisel hırslarını, egosunu bir yana bırakıp ülke menfaati için seçimin ilk turda bitmesi gerektiğinin farkındalar. O yüzden herkes elinden gelen desteği verecek” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —