Tarih: 06.08.2017 13:10

MHP Eski İlçe Başkanı Kemal Garipoğlu, ÜLKÜCÜLERİN YERİ MHP’DİR

Facebook Twitter Linked-in

MHP Eski İlçe Başkanı Kemal Garipoğlu,

ÜLKÜCÜLERİN YERİ MHP’DİR

MHP Eski İlçe Başkanı Kemal Garipoğlu, geçtiğimiz hafta itibariyle MHP’de yaşanan istifa durumlarını değerlendirdi. Garipoğlu, yaptığı açıklamada MHP’nin tüm teşkilatlarıyla güçlü bir şekilde ayakta olduğunu vurguladı.

“MHP dün olduğu gibi sonsuza kadar zihniyetinde vazgeçmeyecektir”

Garipoğlu, yaptığı açıklamada önemli konulara değindi ve şu açıklamaları yaptı: “Milliyetçi Hareket Partisi 48 yıllık onurlu şerefli geçmişiyle önce ülkem sonra milletim sonra ben anlayışı ile yapmış olduğu her zaman ülkenin ve milletin bekası için her türlü fedakarlığı yapmış ve yapmaya hazır siyaset anlayışıyla dün olduğu gibi sonsuza dek bu zihniyetten vazgeçmeyerek Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır, onurlu bir siyasi partidir.

“Kimse MHP’nin geleceğine yön veremez”

Siyasette insanlar tercih ettikleri ve düşüncelerine yakın siyaset üreten partilere gönül vermiştir. Bu süreç içerisinde bir dönem Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde çeşitli görevlerde bulunmuş veya sempati duymuş veya oy vermiş kişiler Milliyetçi Hareket Partisi’nin geleceğine yön veremez.

“Görevimden alımdım fakat partime hiçbir zaman küsmedim”

Milliyetçi Hareket Partisi’nde lider, teşkilat, doktrin anlayışını benimsemiş herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nde görev yapmaya talip olabilir. Liderimiz ve Genel Merkezimiz ülke ve dünya politikalarına etkin ve yön verme adına ürettiği politikaları önce teşkilatlarına daha sonra Türk Halkına bildirir. Bizlerin de asli görevi teşkilatımızın ürettiği politikaları halkımıza doğru bir şekilde aktarmaktır. Hiçbir zaman ülkemize ve partimize olan yaptığımız hizmetten ötürü karşılık beklemedik. Şahsım son yapılan belediye başkan seçimleri öncesi genel merkezimizin tarafından Gölcük ilçe Teşkilatına ben ve benimle beraber olan arkadaşlarımla beraber atandık. Tam 21 gün sonra gerekli görülen lüzum üzerine tekrar görevden alındık. Şahsım ve yönetim kurulunda olan arkadaşlarımızın hiç biri isyankar, hakaret edici bir söz teşkilatımıza küsmek ya da intikam almak ve bunun gibi hiçbir eylemde bulunmayarak liderimizin uygun gördüğü emre uyarak teşkilatımızın içerisine hiçbir şey olmamış gibi çalışmalarımıza devam ettik. Çünkü ben ve arkadaşlarımın hiçbir zaman makam, mevki hevesi olmamıştır.

MHP’de var olmak, siyaset yapmak her baba yiğidin harcı değildir

Tabi ki istiyoruz ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin fikirleri iktidar olmalı. Ama Türkiye Cumhuriyeti seçmeninin profiline baktığımız zaman liderimizin çaldırtmam, soydurtmam, yedirtmem anlayışı ile yapmış olduğu söylemleri hırsız, soyguncu, siyaseti bir geçim aracı yapan kişiler neden Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verme ihtiyacı duysun. Dolayısıyla MHP’de var olmak, siyaset yapmak her baba yiğidin harcı değildir. Çileli, meşakkatli, sabırlı ve azimli olmak gerekir. Neden iktidar olamıyoruz diyen arkadaşlarımız önceden olmak üzere biz MHP’ye ne verdik, ne kattık, ne harcadık lütfen herkes kendini bir gözden geçirsin. 3-5 insanla konuşmayla, 3-5 kişiye ilan dağıtmakla, 3-5 beyanat vermekle MHP’ye çok şeyler yapmış gibi göstererek siyaset yapan kişiler kendilerini kandırmaktadır. Başta ben  olmak üzere ülkücü iradeye vakıf, ülkücü duruşa sahip MHP’ye gönül vermiş arkadaşlarımızla partimize sahip çıkarak önce ilçe başkanımıza ve sonra İl Başkanımıza ve sonra Liderimize fikir ve politikalarını iyi anlayıp makam, mevki beklemeden halkımıza doğru bir şekilde anlatmak bizlerin görevidir.

“MHP’den istifa edenler mensubu olduğu partinin fikirlerini benimsemek durumunda kalacaklardır”

İstifa ettiğini söyleyen arkadaşlarımızın olduğu doğrudur, teşkilatımızda geçmişten beri hizmeti olmuş, emek vermiş arkadaşlarımız. Ama Ülkücünün yeri her zaman söylediğimiz gibi MHP’dir. MHP’yi terk edip, başka bir partiye geçerlerse artık orada o siyasi partinin fikirlerini, zikirlerini ve söylemlerini kabul etmek zorunda kalırlar. Bir Ülkücü gibi değil, mensubu olduğu partinin fikirlerini benimseyip halka anlatmak zorunda kalırlar. Herkesin bir tercihi vardır. Kırmadan, dökmeden, fitne fesat yapmadan herkes istediği partide siyaset yapabilir.

“Kimin partiye hakim olduğunu çok iyi bilmekteyim”

İstifa ettiği söylenen rakamsal sayıların bana göre afaki olduğunu beni tanıyan herkes çok iyi bilir ki Kemal Garipoğlu’nun hafızasının iyi olduğunu en az teşkilatın 30 yılına vakıf olduğunu, kimin ne yaptığını, kimin ne peşinde olduğunu çok iyi bilmekteyim. Birçok istifa ettiği söylenen arkadaşlarımızın zaten partiye üyeliği yoktur. Kendileri de bilmektedir.

“Her zaman liderimizin emrinde Türk Milletine hizmet etmeye devam edeceğiz”

Sonuç olarak bizler her zaman Teşkilatımızın emrinde olmaya MHP’nin politikalarını ilçe başkanımızla, il başkanımızla Genel Merkezimizin talimatlarını halkımızla bütünleşerek büyümeye devam edeceğiz. Tüm Türkiye’de olduğu gibi belde başkanlıklarımız, ilçe başkanlıklarımız, donanımlı güçlü liyakatlı yönetim kurullarıyla görevlerinin başındadır. Her zaman liderimizin emrinde Türk Milletine hizmet etmeye devam edeceğiz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —