Tarih: 27.06.2021 12:51

MHP Gölcük esnaf ziyaretlerine devam ediyor DONANMA MAHALLESİ ESNAFLARINI DİNLEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

MHP Gölcük esnaf ziyaretlerine devam ediyor

DONANMA MAHALLESİ ESNAFLARINI DİNLEDİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Teşkilatı saha çalışmaları kapsamında Mahalle mahalle esnaf ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanı Bilal Çakır’In talimatı ile düzenlenen saha programında Donanma Mahallesi esnafları ile sohbet edilip, esnafların talepleri alındı.

Saha programına MHP Gölcük İlçe Başkan Yardımcıları Kıral Aydın, Mehmet Salih Eren, Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Donanma Mahalle Başkanı Muhammet Ali Afat katılım sağladı.

Esnaflar dinlendi, talepleri alındı

Pandemi döneminde esnafların zor bir süreç geçirdiğini belirten MHP Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, ‘Kademeli normalleşme ile birlikte hız kesmeden esnafımız ve vatandaşlarımız ile hasret gidermeye devam ediyoruz. MHP Kocaeli İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü ve İlçe Başkanı Sayın Bilal Çakır’ın talimatları ile düzenlenen saha programında İlçe Başkan Yardımcılarımız Kıral Aydın, Ertuğrul Albayrak, Mehmet Salih Eren, Ocak Başkanım Cihan Ayten ve Mahalle Başkanımız Muhammet Ali Afat ile birlikte esnafımızla hasbihal edip, istek ve taleplerini aldık. Rabbim hayırlı ve bereketli kazançlar nasip etsin’ dedi.

Esnaflar desteklerin sürmesini istiyor

Esnaflarda kendilerini ziyaret eden Gölcük MHP’li Yöneticilere teşekkür ederken, esnaflara verilen desteğin devam etmesi gerektiğini belirttiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —