• BIST 100

    9356,04%-1,26
  • DOLAR

    38,77% 0,04
  • EURO

    44,08% 0,52
  • GRAM ALTIN

    4201,78% 1,92
  • Ç. ALTIN

    6731,05% 1,32

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nda Derya Çavdar görevine resmen başladı ‘BİZE DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ’

19.06.2022 12:25:46 0
MHP Gölcük İlçe Teşkilatı’nda Derya Çavdar görevine resmen başladı ‘BİZE DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ’

Geçtiğimiz haftalarda MHP Gölcük İlçe Başkanlığı görevine atanan Derya Aksoy Çavdar için “ Göreve Başlama Töreni” düzenlendi. Dün MHP İlçe Başkanlığı binası önünde düzenlenen Göreve Başlama Töreni’ne yoğun bir katılım sağlanırken MHP İlçe Başkanı Derya Aksoy Çavdar, başkanlık görevine resmen başlamış oldu.

Katılım oldukça yoğun oldu

Programa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı MHP Meclis Üyesi Bahattin Erbay, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve yönetimi, AK Parti ilçe başkanı Çetin Seymen ve yönetimi BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar ve yönetimi, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Taner Koç, Belediye Meclis Üyeleri, STK ve Dernek Başkanları ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

Açılış duası yapıldı

MHP ilçe binası önünde gerçekleşen tören Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösteriye başladı. Tören bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Hoca Yaşar Ar  tarafından açılış duası yapıldı.

Çavdar “Partimizin kapısı 7 gün 24 saat tüm hemşerilerimize açık olacaktır”

Törende ilk konuşmayı MHP İlçe başkanı derya Aksoy Çavdar gerçekleştirdi. Katılımcıları Selamladıktan sonra Başkan Çavdar yaptığı konuşmasında, “Tarih boyunca Türklüğü ve Türk Milliyetçiliğini yaşatmak  uğruna hayatlarını feda eden kahraman ecdadımızı,Ulu önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını,Türk Milliyetçiliğinin son Başbuğu Alparslan Türkeş ve davamız,  ülkemiz uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi, Gölcüklü şehidimiz Mehmet Akif Bekiroğlu’nu saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Kıymetli ülküdaşlarım, bundan yarım asır önce  Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarafından  Bağımsız ve güçlü bir Türkiye için yakılan Milliyetçilik ateşi Bugün bilge liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli öncülüğünde Türk Milletinin makus talihini değiştirerek tam bağımsız ve güçlü Türkiye’yi inşa eden bir kaynağa dönüşmüştür. Şer odakların hedefi haline gelen ülkemizin adeta savunma kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi mensubu olduğu Cumhur ittifakı ile emperyalizmin tüm planlarını alt üst etmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yıllardır önemli kalelerinden biri olan Gölcük’te de bizler üzerimize düşeni yaparak bizlere duyulan güveni boşa çıkarmayacağız.  Mücadelemiz yalana karşı doğrunun, sahteliğe karşı sadakatin, ihanete karşı vatan sevgisinin ittifakı, cumhur ittifakının başarısı için olacaktır. Mücadelemiz huzurun, refahın ve güvenin hakim olduğu bir Gölcük’te, üreten, kendi kendine yeten, benzeri görülmemiş projelerle değerli hemşerilerimize hizmet etmek adına olacaktır.  Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanlığının kapıları 7 gün 24 saat tüm hemşerilerimize açık olacaktır. Biz değerli hemşerilerimizin dertleri ile dertlenip, acılarına ortak olup, sorunlarına çözüm ürettiğimiz sürece varız. Bu bilinç ve şuur ile gerekirse gece uyumadan, gündüz oturmadan, ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz.. Varlığınız ve destekleriniz için teşekkür ediyor sizleri Allaha emanet ediyorum” dedi.

Sezer, “Cumhur İttifakının en iyi anlaşıldığı, özümsendiği illerin başında Kocaeli geliyor”

Ardından söz alan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında,” Az önce kıymetli başkanımıza da söyledim. Parti binasından aşağıya baktığımız zaman gördüğüm bu kalabalık ve coşku, gerçekten Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılına tekabül eden 2023 seçimleri öncesinde coşkunun ve heyecanın ilçemizde dip diri ayakta olduğunu gösterdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde Cumhur İttifakının en iyi anlaşıldığı, özümsendiği illerin başında Kocaeli geliyor ve Kocaeli teşkilatları geliyor. Kocaeli Teşkilatlarının başında da Gölcük her zaman temayüz etmiştir. Ben ilçe başkanlığı görevine başlayan Sayın Derya Çavdar Hanımefendinin bu görevi en iyi şekilde yapacağını, Cumhur İttifakının ruhuna da uygun olarak Türk Milletinin, Türk Devletinin, Türk Bayrağını bekası için elinden gelen gayreti göstereceğine canı gönülden inanıyorum. Bu uğurda kendisine üstün başarılar diliyorum. Cumhur İttifakının adayı olarak seçime giren ve Belediye Başkanı olarakta bende elimden gelen desteği vereceğime söz veriyorum. Yeni başkanımıza ve yönetimine üstün başarılar diliyorum” dedi.   

Kurt, “Gölcük’te kafanızı nereye çevirseniz MHP’yi göreceksiniz”

Törende son olarak konuşma yapan İl Başkanı Yunus Emre Kurt, katılımcıları selamladıktan sonar yaptığı konuşmasında, “Gölcük İlçe Başkanı olarak görevlendirdiğimiz Derya Çavdar Hanım’ın göreve Başlama törenine hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kıymetli dava arkadaşlarım 11 ay önce Liderimizin tensipleriyle il başkanı olarak atandım. Göreve başladığım andan itibaren gece uyumadan gündüz yorulmadan mücadelemize devam ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki önümüzde Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birisi olan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yapılacak 2023 seçimleri var. Bu seçimlerde Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızı yeniden Cumhurbaşkanı seçeceğiz Cumhur İttifakı’nın mecliste çoğunluğu sağlayacak şekilde temsil ettireceğiz ve en önemlisini söylüyorum MHP’ye tarihi oy kazandıracağız. 2023 seçimleri hilal ile haçın hak ile batılın mücadelesine sahne olacaktır. 50 mahallemizde temas etmediğimiz hiç kimse kalmayacak. Kafanızı nereye çevirseniz MHP’yi göreceksiniz. Çünkü sorumluluğumuz büyük yükümüz ağırdır. Bu güzel ülkeyi şehide şühedaya küfreden ipi kimin elinde olduğu belli olmayanlara emanet edemeyiz. 100 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları nasıl bu Cumhuriyeti kurmuşsa şimdide bizler sahip çıkacağız, ilerleteceğiz. Çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini takip eden parti MHP’dir. Atatürk Ne mutlu türküm diyene diyen Yüksel Türk senin için yükselmenin hududu yoktur diyen Türk milleti zekidir çalışkandır diyen Muhtaç olduğunuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur diyen bir Türk milliyetçisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkücüdür. ne bu yeni CHP ne de  Mustafa Kemal’in ilkelerini idrak edememiştir. Değerli misafirler Kocaeli’nde ilçe başkanı ilk hanımefendi olan Derya başkanımıza ve kıymetli yönetimine başarılar diliyorum. Bu saatten sonra her ülkücüye düşen kayıtsız şartsız Derya başkanımızla birlikte çalışmaktır. Fitne fesada düşen bizden değildir. Cumhur ittifakı ve Milliyetçi ülkücü hareket olarak hedeflerimize ulaşana dek birbirimize sarılmaktan başka yapacağımız bir şey de yoktur. Şimdiye dek Gölcükte teşkilatlarımıza emek veren tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte başaracağız. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Ülkü Ocakları binasının açılışı gerçekleşti

Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in konuşmasının ardından il ve ilçe protokolü tarafından yenilenen Ülkü Ocakları İlçe binasının açılış kurdelesi kesilmesinin ardından tören sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN

Kızılay Gölcük Şubesi bağışçılarını kahvaltı programında ağırladı TEŞEKKÜR PLAKET İLE ONURLANDIRDI

TÜMGES’in  “Deniz Kültürünü İlmek İlmek İşliyoruz” projesi başlıyor 30 KURSİYER 5 USTA ÖĞRETİCİDEN 2 AY BOYUNCA EĞİTİM GÖRECEK

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, “HASTANEYE ULAŞIM SIKINTISI İVEDİ BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLMELİ”

Gölcük Örcün’de Lezzet Dolu Bir Gün Yaşandı

Başiskele Kavşağı’na dev yatırım için ilk adım atıldı

Gölcük Otizm Derneği Engel Tanımıyor!

İSU, GÖLCÜK’TE ALTYAPI ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

KOSTÜ MYO öğrencileri, “Bir Damla Kan, Bir Can” sosyal sorumluluk projeleri ile KIZILAY’A 150 KİŞİDEN KAN BAĞIŞI SAĞLADILAR

Büyükşehir, kurban pazar yerlerini ilaçlıyor

Anne Şehir’le yaz coşkusu bir başka yaşandı

Seka Devlet Hastanesi yanına 280 araçlık yeni otopark

Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Başkan Büyükakın’a teşekkür

İlçemizin sevilen esnaflarından Murat Gürel’den çağrı “BIÇAK BİLEME İŞLERİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN”

Kocaelispor’un yeni teknik Direktörü Gölcüklü Hikmet Karaman oldu

Kocaelispor’da sportif direktörlük görevine Metin Özkan getirildi

Gebze'de doğa ve sporun buluşması ULTRA TRAİL HEYECANI

İSU, GÖLCÜK’TE ALTYAPI ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİ

Kocaeli’de gerçeği aratmayan deprem tatbikatı

Kızılay Gölcük Şube Başkanı Orhan Barış, “BAĞIŞÇILARIMIZA KAHVALTI PROGRAMIMIZDA PLAKET TAKDİM EDECEĞİZ”

THK Gölcük şube Başkanı Tuncay Yıldız, “KURBAN DERİLERİ İLE TÜRK HAVACILIĞINA DESTEK OLACAĞIZ”

Bahar coşkusu festivalle yaşanacak

İzmit Belediyesi’nden eğitime sağlıklı dokunuş

Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Öğrencilerinden anlamlı çalışma

Kafkas halklarının yaşadığı acı, Kandıra Babalı Sahili’nde hatırlandı; BÜYÜK SÜRGÜNÜN ACISI HEP TAZE

Müzeler Haftası özel etkinliklerle kutlanacak

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Büyükşehir gençleri sanatla buluşturdu

19 MAYIS TURNUVALARINDA DERECEYE GİREN OKULLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Hikmet Karaman sözleşme fesih görüşmelerine başladı

Başiskele Belediyesi 5. Yaz Spor Okulları Başlıyor                            

Yükleniyor

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gürel, “Uzun vadede dövizden ve faizden daha fazla getirisi olan yatırım altındır”

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

“GÖLCÜK ESNAFIMIZA YÖNELİK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gürel, “Altın her zaman banka faizi ve dövizden daha karlıdır”

KSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı gerçekleştirildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre "MEMUR VE EMEKLİNİN EKONOMİK DURUMU BEKA SORUNUDUR"

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “MUAYENE VE İLAÇ KATKI PAYLARI KALDIRILMALI”

“Uzun vadede altın en güvenilir yatırım aracıdır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
8.Göztepe 34 12 11 11 10 47
9.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
10.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
14.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59