Tarih: 12.08.2021 10:47

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘BAŞKANIMIZ KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ MUTLAKA YAPACAK’

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada önemli konulara değindi.

İl Yönetimine Gölcük’ten 3 isim

Öncelikle yeni MHP İl Teşkilatı yönetimini değerlendiren Başkan Çakır, ‘Yeni il yönetimimiz oluşturuldu. Yeni İl Başkanımız Yunus Emre Kurt’a görevinde başarılar diliyoruz. Kocaeli’mize ve ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Gölcük’ten yeni yönetime giren isimler, İbrahim İnanç Çakıroğlu, Ögetay Bal ve Cihan Ayten oldu. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. İlçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerinden şüphemiz yok. Dinamik bir kadro ile il yönetimimiz çalışmalarını yapacaktır. Yeni atanan ilçe başkanlarımıza da görevlerinde başarılar diliyoruz. Allah muvaffak eylesin, yolları açık olsun’ dedi.

‘Belediye Başkanımıza güvenimiz tam’

Gölcük’te Kentsel Dönüşüm Projesi’nin yılbaşından sonra başlamasını beklediklerini ifade eden MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Gölcük’e Kentsel Dönüşüm Projesi ve Köylerin gelişmesi projesi olmazsa olmazımız. MHP Olarak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin bir an önce başlaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu konuda Sayın Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in Ankara’ya 4-5 kez gittiğini biliyorum. Bu konuda Belediye Başkanımıza olan güvenimiz tamdır. Kendisi Gölcük’ün Dönüşümünü mutlaka sağlayacak ve halkımıza en güzel hediyeyi sunacaktır’ diye konuştu.

‘Aşı olmayanlar aşılarını mutlaka olmalı’

Başkan Çakır, son olarak, aşı olmayan vatandaşlara çağrıda bulunarak, ‘Aşı hakkı gelen vatandaşlarımız aşılarını mutlaka olsun. Aşı olmayanların cezasını halk çekmemeli. Şu anda vaka sayıları hepimizi endişelendiriyor. Önemli bir süreçteyiz. Bu hastalığın en önemli çaresi şu anda aşı olmak. Buna tüm halkımız uymalı’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —