Tarih: 20.07.2020 12:50

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, GÜNDEMDE ERKEN SEÇİM YOK

Facebook Twitter Linked-in

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

GÜNDEMDE ERKEN SEÇİM YOK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülke gündeminden hiç düşmeyen erken seçim konusunda düşüncelerini açıkladı. Başkan Çakır, ayrıca erken seçim olduğu takdirde cumhur ittifakına desteklerinin devam edeceğini söyledi.

‘Ülkemizin erken seçime ihtiyacı yok’

Erken seçim konusunu değerlendiren Başkan Çakır, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: ‘Erken seçim söylentileri asparagas haber. Bu söylentileri ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak için yayıyorlar. Ülkemizin şu anda erken seçime ihtiyacı yok. Erken seçim olursa MHP Cumhur İttifakına olan desteğini sürdürecektir. Söylediğim gibi ülkemizin bir erken seçime ihtiyacı yok’ dedi.

‘Gölcük’te yapılan çalışmalar sorunların azalması adına önemli’

İlçemizde önemli çalışmaların yapıldığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘İlçemizde Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılan yol çalışmaları çok önemli. Ayrıca kaldırımlarda yapılan çalışmalarla birlikte Gölcük’ün görüntüsü daha da güzelleşiyor. Kavaklı Sahili’nde yol çalışması başlayacak. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinde yapılan yol çalışmaları Donanma Caddesi’ni de kapsamalı’ diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —