Tarih: 22.10.2021 12:52

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘HAYAL EDİLEN BİR GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, ülke ve yerel gündem hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in kendileriyle gerçekleştirdiği toplantının önemine değinerek, ‘Belediye Başkanımız ortak çalışmayı önemsiyor’ dedi.

‘Gölcük halkının taleplerini ilettik’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’in gerçekleştirdiği siyasi parti ilçe başkanları toplantısına katılım sağladık. Bu toplantının amacı, ilçemizde yapılan yatırımları değerlendirmek, halkın istekleri konusunda fikirleri Belediye Başkanı Sezer’e iletmek, ilçemizin daha da gelişmesi amacıyla fikir ve görüşleri ortaya koymaktı. Güzel bir toplantı oldu ve ilçemiz adına güzel bir çalışma gerçekleşmiş oldu. Biz de bu toplantıyı yapan Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’e ve toplantıya katılan ilçe başkanlarına teşekkür ediyoruz” dedi. 

‘Gölcük için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz’

İlçemizdeki çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çakır, şunları söyledi: ‘Bilindiği gibi parti olarak ilçemizde sürekli olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Sahada daha çok halkımızla, esnafımızla istişare halindeyiz. Gölcük’e ne konuda katkı yapabileceğimizi, hayat standardımızı nasıl yükseltebileceğimizi, Gölcük’teki eksiklerin ne olduğunu ve bunların nasıl doldurulması gerektiğini tartışıyoruz. Amacımız, Gölcük’ün her geçen gün bir adım daha iyi bir kent olması ve burada yaşayan insanımızın daha huzurlu olması, esnafının kazanması, ilçe ekonomisinin seviye atlamasıdır. Bizler de bu konuda neler yapabiliriz, gerek kendi aramızda gerekse de Gölcük halkı ile istişare içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızı da yapmaya devam edeceğiz.’

‘İhracatımız 221 milyar dolara yükseldi’

Çakır, “Ülkemiz genelinde bazı ürünlerin zamlandığını görüyoruz. Bu durumda ihracatımızın artması önemli bir rol oynuyor. Ülke olarak ihracatımız 221 milyar dolara yükseldi. Ürünlerdeki ihracat arttığı için iç pazarda ürün bulmakta zorluk yaşanıyor. Bundan ötürü ihracatımıza, bilindiği gibi bir sınırlandırma getirildi. İhracat çok olup iç pazarda ürün bulma konusunda sıkıntı çıkınca ister istemez zamlarla karşı karşıya kaldık. Bu durumun da önüne geçileceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Mazot konusunda da pazarcı esnafının bir şikayeti söz konusu. Bunda da ABD-İran-Venezuela arasındaki petrol sorunu etkili oldu. Bundan ötürü mazot fiyatının arttığını görüyoruz. Yani mazotun pahalılaşmasında Türkiye’nin bir etkisinin olmadığını bilmek gerek” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —