Tarih: 09.12.2021 13:38

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIN OYUNUNA GELMEYİN’

Facebook Twitter Linked-in

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

‘İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARIN OYUNUNA GELMEYİN’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada önemli konulara değindi. Başkan Çakır, ‘Gölcük’te eğitim konusunda güzel işler başarıldığında dikkat çekerek, ‘İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum’ dedi. Başkan Çakır, ayrıca, ‘Bugün yaşanılan sorunlar zamanla aşılacak. Halkımızın içi rahat olsun’ diye konuştu.

‘Gölcük’te eğitim konusunda güzel işler yapılıyor’

Esnaf ve Okul ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Çakır, ‘’Okullarımızı ve esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Okullarımızda Müdürlerin, Müdür Yardımcılarının, Öğretmen ve öğrencilerimizin istek ve sorunları alıp, bunları rapor haline getirip, gereğinin yapılması için İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teslim ediyoruz.   Çocukların bir eksikliklerinin olmaması için gayret gösteriyor, bunun içinde okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Şunu da net söylemeliyim ki İlçe Milli Eğitim güzel çalışıyor. Eğitimin aksamaması için gayretle çalışıyorlar. Onlara da teşekkür ediyoruz. Gölcük’te eğitim konusunda güzel işler yapılıyor’ diye konuştu.

‘Emperyal güçlerin istekleri asla olmayacak’

Esnaf ziyaretleri hakkında da bilgi veren Başkan Çakır, ‘Partimizin esnaf ziyaretlerini de sürdürüyoruz. Gölcük’teki esnaflarımızı teker teker gezip, sorunlarını ve isteklerini not ediyoruz. Pandeminin etkileri ve doların yükselişi ile birlikte esnaflarımız muzdarip oldu. Esnaflarımızın durumları pandeminin ilk günlerine nazaran biraz daha iyi. Ülkemiz üzerinde operasyonlar var. Bunu görmek zorundayız. Emperyal güçler istediklerini almak için bizi dolarla terbiye etmeye çalışıyor. Ama bunu asla başaramayacaklar. Devletimiz ve milletimiz dik durarak, içerideki ve dışarıdaki düşmanlarımızın oyunlarını bozacaktır’ dedi.

‘Önümüzdeki süreçte çok fazla Fabrika kurulacak’

Konu hakkında açıklamalarına devam eden MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Devletin politikası düşük faiz yüksek ihracat. Önümüzdeki süreçte çok fazla fabrikaların kurulacağını göreceksiniz. Kocaeli de de fabrikaların kurulacağını göreceğiz. Kartepe ve Arslanbey de yeni yeni fabrikalar kuruluyor. Bu zamana.kadar hep ithalata dayalı büyüme yaptık. ve Türkiye şu anda yoluna Atatürk’ün bıraktığı yerden devam ediyor. Ülkemizde şu an da sorunlar var, fakat bu sorunların hepsi zamanla aşılacak’ diye konuştu.

‘Şimdiden hayırlı olsun’  

Asgari ücretlinin, emeklinin, işçinin ve memurun yüzünü güldürecek zam çalışmalarının ortaya konulduğuna dikkat çeken Başkan Çakır, ‘Asgari ücrette 4 bin ve üstü bir rakam konuşuluyor. Bu durum emekliye, işçiye ve memurlara da yansıyacak. Şimdiden hayırlı olsun. 3600 ek gösterge de EYT konusu da gündemde. Vatandaşımızın, emeklimizin, çalışanlarımızın durumları ile ilgili güzel adımlar atılacak. Biz MHP olarak her zaman Türk milletinin yanındayız. Yapılan her güzel çalışmaya destek vermeye devam edeceğiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —