Tarih: 08.02.2019 15:02

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘SEZER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

Facebook Twitter Linked-in

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

‘SEZER İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ’

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, 31 Mart 2019 günü yapılacak yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, seçimlerde Cumhur ittifakının Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer’i Belediye Başkanı yapacaklarını belirtirken, amaçlarının belediye meclisinde yer almak olduğunu vurguladı.

Çakır, ‘Partimizin oylarını Sezer’e getirmek için var gücümüzle çalışacağız’

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: ‘Biliyorsunuz ki bu seçimde Cumhur İttifakını destekleme kararını aldık. Seçime Cumhur İttifakı olarak katılıyor, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Bu kapsamda, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın çıkardığı Belediye Başkan Adayı olan Ali Yıldırım Sezer’i Cumhur İttifakı’nın bir kolu olarak destekleyeceğiz. Kendisine bu sürecin hayırlı olmasını diliyor, 31 Mart akşamı seçim sonuçlanana kadar kendisini destekleyeceğimizi ifade etmek istiyorum. Geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen Ali Yıldırım Sezer’i tanıtım toplantısı oldukça kalabalık ve oldukça güzel geçti. Cumhur İttifakı’nın partisi olarak bu önemli programa bizlerde katılım sağladık. Ortak adayımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, gayet net ve anlamlı bir konuşma yaptı. Kendisinin eleştirilecek bir yanı yok. Kendisiyle beraber yapacağımız ortak programlarımız olacak. MHP Gölcük İlçe Teşkilatı olarak bir seçim koordinasyon merkezi kuracağız. Merkezimizin belirleyeceği programla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizler de partimizin oylarını Sezer’e getirmek için var gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Seçimle kendi listemizle gireceğiz

Çakır, son olarak seçime kendi listeleriyle gireceklerini ifade ederek, ‘Bizim yapmak istediğimiz projeleri Cumhur ittifakının ortak adayı olan Sayın Ali Yıldırım Sezer ile paylaşacağız. Bu projelerin ilçemize kazandırılması adına çalışmalar yapacağız. Gölcük Belediye Meclis Üyeliği konusunda da geçtiğimiz dönemde belirttiğimiz gibi kendi meclis üyelerimizi oluşturacağız ve seçime kendi listemizle katılacağız. Bizim gönlümüz, Gölcük Belediye Meclisi’ne 6 – 7 üyemizi taşımaktır. Bunun için de Gölcük’ün her noktasını karış karış gezeceğiz. 18 Şubat tarihine kadar meclis üyesi aday adaylığı başvurusu devam edecek. Sonrasındaki dönemde de meclis üyesi adaylarımız kesinleşmiş olacak” diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —