Tarih: 02.03.2022 14:25

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘TÜRKİYE SAVAŞ SÜRECİNİ DOĞRU YÖNETMEKTEDİR’

Facebook Twitter Linked-in

MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır,

‘TÜRKİYE SAVAŞ SÜRECİNİ DOĞRU YÖNETMEKTEDİR’

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır, haftalık değerlendirmede önemli konulara değindi. Başkan Çakır, Rusya Ukrayna savaşına değinerek, ‘Türkiye Savaş sürecini doğru yönetmektedir’ dedi.

‘Doların 18-20 lira olmasını bekleyenler, hayal kırıklığına uğramıştır’

Rusya’nın Ukrayna’ya işgal girişimine değinen Başkan Çakır, ‘Ülkemizin dünya coğrafyası üzerinde çok önemli bir konumda olduğunu herkes görmektedir. Öncelikle Rusya’nın Ukrayna’ya karşı uyguladığı işgali doğru bulmadığımızı belirtmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak ülkemizin birlik ve bütünlüğünü korumamız için bir olmamız gerektiğini her daim vurguladık, vurgulamaya devam etmekteyiz. Ülkemiz 15 Temmuz Hain Girişimiyle birliği ve dirliği bozulmak istenmiş fakat halkımızın dirayeti ile düşmanlar bertaraf edilmiştir. Rusya’nın Ukrayna’ya uyguladığı savaş tüm dünyayı olumsuz yönde etkilemektedir. Savaştan tüm dünya olumsuz etkilendiği gibi Türkiye’de olumsuz etkileniyor. Fakat bu süreçte Doların 18-20 lira olmasını bekleyenler, hayal kırıklığına uğramıştır. Türkiye savaş sürecini hem açıklamalarıyla hem de dik duruşuyla doğru yönetmektedir. Tek dileğimiz savaşın bir an önce bitip, dünyanın yeniden barışa kavuşmasıdır’ dedi.

‘Halkımızın ve esnaflarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz’

Gölcük’te çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Çakır, ’26 Mart’ta istişare toplantımızı gerçekleştireceğiz. Buna yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar da Gölcük’te hem halkımızın hem de esnaflarımızın yanında olduk. İlçemizde Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na teveccüh var. Halkımız ülkemizin geleceğini Cumhur İttifakında görüyor. Bunu yaptığımız saha çalışmalarımızda net gözlemliyoruz. Evet halkımızın ve esnaflarımızın sorunları var, zor günler yaşadığını biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak halkımızın sorunlarını biz çözeceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —