Tarih: 19.06.2019 14:13

MHP İlçe Başkanı Çakır ve İl Yöneticisi Çakıroğlu YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI

Facebook Twitter Linked-in

Ramazana rastlayan kuruluş yıldönümümüzü bilindiği gibi 18 Haziran Salı günü büyük bir katılım büyük bir coşku ve büyük bir gururla kutlamıştık. Kutlama töreni sırasında o anda gazetemizde olmayan ve bir toplantı görüşmesi nedeniyle vaktinde yetişemeyen MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ile MHP’nin İl Başkan Yardımcılarından ve ilçemizin tanınmış İş Adamlarından Hüseyin Çakıroğlu geç de olsa gazetemize gelerek 34. Kuruluş Yıldönümümüzü kutladılar. Yerel gazetelerin zor şartlar altında görev yapmasına rağmen 34 yıl ayakta kalmayı başarmak son derece önemlidir diyen Bilal Çakır ve Hüseyin Çakıroğlu halkın ve okurlarının desteğini her zaman arkasında hisseden Gölcük Haber Gazetesi’nin başarılı geçmişinin bugünlerin en güzel teminatı olduğunu tebrik ederek tüm ekip arkadaşlarımız ile nice yıllar dileğinde bulundular.

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı

YILDÖNÜMÜMÜZÜ KUTLADI

Geçtiğimiz Salı günü 34. Yıldönümü kutlamamıza vaktinde yetişemeyen İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gazetemizi kutlama sonrasında ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre tarafından ağırlanan Başkan Aynacı, gazetemizin 34. Yıldönümünü kutlayarak yayın hayatımızda başarılar temennilerinde bulunarak ekip arkadaşlarımızla daha nice yıllar dileğinde bulundu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı’ya ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

YILDÖNÜMÜMÜZDE BİRÇOK DOSTUMUZ BİZLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Yıldönümü kutlamamıza olan katılım büyük bir coşku ve büyük bir gurur ile kutlanmıştı. Yıldönümü kutlamamıza Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin kıymetli annesi Naciye Verit, eşi Canan Şenemre, oğlu Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Afşin Şenemre ve Vecdi Şenemre, eşi Sema Şenemre, oğulları Rauf Doruk Şenemre, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin ağabeyi Şevket Verit olmak üzere tüm dostlarımız bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadılar. Gazetemizin güçlü kadınları da tam kadro yıldönümü kutlamamızda hazır bulundular. Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Burçak Kırca, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu ve Başiskele Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Malkoç, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre ile sıcak ve samimi bir ortam içerisinde sohbet ettiler. Bizde Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak yıldönümü kutlamamıza katılım sağlayan dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —