Tarih: 19.12.2021 13:22

MHP İlçe Teşkilatı 19 Mayıs Caddesi esnaflarını ziyaret etti ‘HER DAİM YANINIZDAYIZ’

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz gün 19 Mayıs Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Çakır, ‘Devletimiz her zaman esnafının yanında’ mesajını verdi.

MHP Gölcük İlçe Teşkilatı saha çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Başkan Çakır ve Yönetimi gerek ilçemizdeki eğitim camiasını gerek esnafları gerekse vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Gölcük 19 Mayıs Caddesi esnaflarını ziyaret eden MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi  esnaflara hem moral verdi hem de istek ve taleplerini dinledi. Ziyarete Başkan Çakır, İlçe Başkan Yardımcıları Kral Aydın, M. Salih Eren ile Murat Demirci, Ertuğrul Albayrak ve Gölcük Belediyesi Meclis üyesi Kürşat Çakıroğlu katılım sağladı.

Esnafın talepleri dinlendi, İl Başkanlığına ve Genel Merkeze iletilecek

Esnafların sorunlarını, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Çakır, ziyaret hakkında, ‘Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Pandeminin etkisini esnaflarımızda yaşıyor. Bizler Cumhur İttifakı olarak küresel sermayenin oyununu bozduk. Hükümetimiz esnafımıza her daim destek oldu, bundan sonra da destek olmaya devam edecek. Biz 19 Mayıs Caddesi’nde halkımıza hizmet veren esnaflarımızın sorunlarını yerinde dinledik, onların taleplerini not aldık. Aldığımız notları rapor halinde İl Başkanlığımıza ve Genel Merkezimize ileteceğiz. Tüm Esnaflarımıza Allah güç kuvvet versin’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —