Tarih: 01.06.2020 16:07

MHP İlçe Teşkilatı işyerleri yeniden açılan esnafları ziyaret etti ESNAFLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ

Facebook Twitter Linked-in

Geçtiğimiz Mart ayından beri etkili olan Coronavirüs sürecinde ilçemizde kapalı olan iş yerlerinin 1 Haziran itibariyle tekrar açılmasıyla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı esnaflara moral ziyaretinde bulundu. 

Ziyarete MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Belediye Meclis üyeleri Savaş Toprak, Kürşat Çakıroğlu ve Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Psikolog Cihan Ayten, esnafları ziyaret ederek hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler dileyip karanfil verdiler.

Karanfil dağıttılar

Ziyaret hakkında bilgi veren MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük ilçe teşkilatı olarak aylar sonra iş yerlerini açan değerli esnaflarımıza, Ocak Başkanımız Cihan Ayten, Gölcük Belediyesi Meclis üyelerimiz Savaş Toprak ve Kürşat Çakıroğlu ile birlikte hayırlı, bereketli, bol kazançlı işler dileklerimizi iletip, yaşanan bu zor süreci bir ve beraber olarak atlatacağımızı kurallara riayet ederek sosyal hayata moral vermek için sahada hemşehrilerimizle birlikteydik. Sağlık ve huzur dolu günler geri gelecektir. Allah helal rızk peşinde koşan herkesin yardımcısı olsun. Lütfen bu yeni süreçte Maske & Mesafe & Temizlik, Tedbir kurallarına uyalım. Esnaflarımız bizim için çok değerli” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —