Tarih: 13.06.2018 15:22

MHP Milletvekili İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gazileri ziyaret etti

Facebook Twitter Linked-in

MHP Milletvekili İbrahim İnanç Çakıroğlu, Gazileri ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar geçtiğimiz gün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Yönetimini ziyaret etti.

MHP’nin sevilen Milletvekili Adaylarından İbrahim İnanç Çakıroğlu ve Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar,  Gazileri ziyaret ederek, Gazilerin isteklerini ve sorunlarını dinledi.

Arslan, ‘Dernek olarak sorunlarımızı çözmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan,  “Seçim sürecinde yoğun çalışmalarınız oluyor. Her birinize bu süreçte başarılar diliyoruz. Dernek olarak elimizden geldiğince çalışıyor, sorunlarımızı çözmek için çabalıyoruz” şeklinde konuştu.

Çakıroğlu, ‘Gazilerimiz bizim için çok değerli’

MHP Milletvekili Adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, “Öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. MHP olarak gazilerimize büyük bir önem veriyoruz. Bundan dolayı sizlere bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Ülkemizin her yerinde gazilerimizi görmemiz mümkün. Yaşadığımız güzel ülkemizde şehitlerimizin, gazilerimizin gösterdiği büyük mücadelenin izlerini görüyoruz. Biz de bu anlamda şehit ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Seçimler sonucunda da partimizin daha yüksek bir noktaya geleceğini düşünüyoruz. MHP iktidarında her şey daha güzel olacak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —