Tarih: 04.10.2019 13:04

MHP’den Gaziler Derneği’ne ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi ile MHP İl Yönetimi Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek geçtiğimiz haftalarda kutlanan Gaziler Günlerini kutladılar.

Gaziler Günlerini kutladılar

Geçtiğimiz hafta kutlanan Gaziler Günü münasebetiyle MHP İl Yönetimi ve İlçe Başkanı Bilal Çakır Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret ederek gazilerimizin günlerini kutladılar. MHP İL Başkanı Aydın Ünlü’nün yeğenini trafik kazası sonucu vefat etmesi nedeniyle ziyarete katılamazken, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’da rahatsızlığı nedeniyle ziyarete katılamadı. MHP İl ve İlçe Yönetimini Başkan Arslan adına Başkan Yardımcısı Münür Dörtyıldız Kabul etti.

Başkan Arslan rahatsızlığından ötürü ziyarete katılamadı

Gerçekleştirdikleri ziyarette ilk sözü alan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, “ Bu vatan için canlarını hiçe sayarak bizleri koruyan ve gazilik unvanı alan siz gazilerimiz bizler için oldukça önemlisiniz. Geçtiğimiz hafta kutlanan Gaziler Günü’nde sizleri ziyaret etme imkanımız olamadı. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkür ederiz. İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü Bey’in yeğeninin geçirdiği kaza sonucu vefat etmesi nedeniyle bugün ziyaretimize katılamadı ama Gaziler Gününüzü en içten dilekleriyle kutladığın belirtti” dedi.

Gaziler teşekkür etti

MHP İl Yönetimi  ve İlçe Başkanı Bilal Çakır ile Yönetiminin ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı çok memnun oldukları ifade eden  gaziler, ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —