Tarih: 21.07.2020 11:50

MHP’den Müdür Mert’e hayırlı olsun ziyaret EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

Facebook Twitter Linked-in

MHP’den Müdür Mert’e hayırlı olsun ziyaret

EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZDIR

İlçemize geçtiğimiz aylarda atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert’e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Belediye Meclis Üyesi Savaş Toprak, Müdür Mert’i ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Hayırlı olsun temennilerini ilettiler

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çakıroğlu, Çakır ve Toprak’a teşekkür etti. MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu ve İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için siz değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyoruz. Yeni göreviniz hem size hem de ilçemize hayırlı olsun. Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Gölcük’te son yıllarda eğitim başarısının arttığını gözlemliyoruz. İnşallah eğitimdeki artan bu başarı sizinle daha da yükselecektir’ dedi.

Mert, ‘Gölcük’te eğitimin seviyesini daha da güzel noktalara ulaştıracağız’’

İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, ‘Ziyaretiniz için size çok teşekkür ediyorum. Gölcük’te görev yapmaktan memnuniyet duyuyorum. Sizinde belirttiğiniz gibi hedefimiz öğrencilerimize kaliteli eğitim sunmak. Gölcük’te eğitimin seviyesini daha da güzel noktalara ulaştıracağız’ diyerek konuşmasını tamamladı. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —