Tarih: 16.11.2020 11:12

MHP’liler Yazlık’ta vatandaşları dinledi

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan 120×120 saha çalışmaları Covid-19 Pandemisi nedeniyle bir süre gerçekleşememişti. MHP İlçe Teşkilatı, Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Demirci önderliğinde Yazlıklı vatandaşları ve esnafı dinledi.

Esnaflar sıkıntılarını ve isteklerini belirtti

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdikleri 40×40 saha çalışmalarını daha deliştirerek geçtiğimiz yıl 120×120 saha çalışmaları ile büyük ses getiren MHP Gölcük İlçe Teşkilatı pandemi nedeniyle bir süredir gerçekleştiremedikleri saha çalışmalarına kaldıkları yerden devam etmeye başladılar. MHP İlçe Teşkilatı Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Demirci önderliğinde Yazlık Mahallesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. Daha sonrasında mahalle kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya gelen ilçe teşkilatı burada da vatandaşlar ile sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Esnafların istek ve sorunlarını Genel Merkeze gönderecekler

MHP İlçe Esnaflardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Demirci ve teşkilat üyeleri vatandaşların ve esnafın sorunlarını tek tek dinleyerek not aldı. Başkan Yardımcısı Demirci 120×120 Saha Çalışmaları ile vatandaşların isteklerini ve şikayetlerini hazırladıkları rapor ile İl Başkanlığına ve Genel Merkezlerine göndereceklerini, vatandaşları ve esnafı bu şekilde dinlemeye ve sıkıntıları çözüm bulmaya devam edeceklerini ifade etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —