Tarih: 26.11.2019 15:06

MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş 102. DOĞUM GÜNÜNDE DUALARLA ANILDI

Facebook Twitter Linked-in

MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş

102. DOĞUM GÜNÜNDE DUALARLA ANILDI

Gölcük Ülkü Ocakları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in 102. Yaş günü  münasebetiyle Gölcük Ülkü Ocakları Binasında okuma gerçekleştirdi ve  Tevfik Hoca Camii’nde yatsı namazından sonra lokum dağıttı. 

Okuma programı Gölcük Ülkü Ocakları binasında gerçekleştirildi

Gölcük Ülkü Ocakları binasında MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in 102. Yaş günü  münasebetiyle gerçekleştirilen okuma programına MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ve Yönetimi, Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten ve Yönetimi ile Ülkücüler katıldı.

“Türkeş, partisinin prensiplerini anlatan 9 Işık Doktrini’nin sahibidir”

Gerçekleştirdikleri okuma programı ve Başbuğ Alparslan Türkeş hakkında düşüncelerini dile getiren Gölcük Ülkü Ocakları Başkanı Psikolog Cihan Ayten, “Başbuğ Alparslan Türkeş Türk siyasi tarihinin en tartışmalı liderlerinden biridir. Başbuğ olarak anılan Türkeş, otuz yılı aşan siyasi hayatında, milliyetçi bir duruş sergilemiş, Milliyetçi Hareket Partisi’ni kurmuş ve uzun seneler başkanlığını üstlenmiştir. Yayınlanmış birçok kitabı da bulunan Türkeş, partisinin prensiplerini anlatan 9 Işık Doktrini’nin sahibidir. Ülkücü ve milliyetçi Gençlere Bıraktığı  Türk İslam davasının önemini arz eden 9 ışık doktrin kitabı ülkücü Camia’ da  önem arz etmektedir. Başbuğ Alparslan Türkeş 4  Nisan 1997’ de rahmetli olmuştur  ve milyonlar bir ağızdan Başbuğlar ölmez sözü gerilmiş bir ok gibi ülkücülere saplanmıştır”.

“Ülkü Ocak’ları eğitim ve kültür vakfının bir neferi olmaktan onur ve şeref duyarım”

 Ayten sözlerinin devamında, “Sözlerime son verirken Başbuğ Alparslan Türkeş’in bir sözünü hatırlatmak istiyorum.  “’Ülkücüler insanlık alemi içinde ne uşak olmayı ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen,şerefli bir Bayrağın taşıyıcısıdır. Sizlere kolay bir başarı vaad etmiyorum. Kısa zamanda bir iktidar umanlar bizimle yola çıkmasınlar. Yolumuz uzun ve çetindir. Bu yolda karşınıza menfaat teklifleri, tehditler ve daha bir yığın engel çıkacaktır. Bu çetin yolda dayanabilecekler bizimle gelsinler, cesur olanlar kuvvetli olanlar gerçekten inananlar kafilemize katılsınlar. Dava adamları, o davanın şartlarını ve gereklerini kendi kişiliklerinde yaşayamazlarsa O Davayı bir adım ileri götüremezler. Ülkü Ocak’ları eğitim ve kültür vakfının bir neferi olmaktan onur ve şeref duyarım. Bu gecede başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 102. Yaş günün Gölcük Ülkü Ocakları olarak gerçekleştirdiğimiz okuma programı ile andık ve akabinde Tevfik Hoca Camii’nde’ lokum dağıttık” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —