Tarih: 17.01.2024 14:23

Millet Bahçesi için Askeri Lojman yıkımları tamamlandı

Facebook Twitter Linked-in

Millet Bahçesi için Askeri Lojman yıkımları tamamlandı

ÇALIŞMALAR SORUNSUZ SÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi’nin ilçemize kazandırmış olduğu Donanma Parkı’na dönüştürülecek olan alan içindeki askeri lojmanların yıkım işlemleri tamamlandı.

Lojmanların yıkımına Ekim ayı içinde başlanmıştı

Gölcük Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal alan kazandıracağı toplamda 50 dönümlük askeri alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gölcük Belediyesi’nin, Milli Savunma Bakanlığı nezdinde yaptığı görüşmeler neticesinde, mülkiyeti Gölcük Belediyesi’ne ait 46 dönümlük alanın kuzeyinde denize sınır, Beyoğlu Deresi yanındaki 4 dönümlük alan Gölcük Belediyesi’ne devredilmişti. Dev alanın Askeri alan içerisinde bulunan lojmanlar geçtiğimiz Ekim ayı içinde yıkımına başlanmıştı. Yıkım işlemleri tamamlanan alanda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sezer, bir hayali daha gerçek yapıyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ilçemize önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. Gölcük’ü deniz ile buluşturacak olan projede çalışmalar sorunsuz sürüyor. Askeri lojmanların yıkımı tamamlanırken, proje kapsamında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Proje tamamlandığında Gölcük yeni bir Sosyal Alana kavuşmuş olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —