Tarih: 02.03.2019 08:43

MİLLET İTTİFAKI İZMİT’TE DURMUYOR…

Facebook Twitter Linked-in

İYİ PARTİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ LÜTFÜ TÜRKKAN MİLLET İTTİFAKI İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FATMA KAPLAN HÜRRİYET İLE BİRLİKTE SAHADA…

İYİ PARTİ GENÇLİK KOLLARI’NIN YÜRÜYÜŞ YOLU’NDAKİ STANDINA ZİYARET

31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala Millet İttifakı Kocaeli’nde durmuyor, gezmedik yer bırakmıyor. İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Meclis’in genel kurul çalışmalarına ara vermesinin ardından son sürat sahaya indi. Türkkan ve Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet İYİ Parti Gençlik Kolları’nın Yürüyüş Yolu’nda kurduğu standı ziyaret edip gençlerle sohbet etti.

MAKEDONYA GÖÇMENLERİ DERNEĞİ’NE GİTTİLER

TÜRKKAN: “Sokağın sesi bize Fatma Hanım’ın seçileceğini söylüyor.”

“BEKA SORUNUNDAN BAHSEDENLERİN ZEKALARINDAN ŞÜPHE ETMEK GEREKİR”

Türkkan ve Hürriyet, Kocaeli’nde bulunan, Başkanlığı’nı Fuat Biçici’nin yaptığı Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret edip Millet İttifakı’na destek istedi.

Kendisi de bir göçmen olan İYİ Partili Türkkan hemşehrilerine yaptığı konuşmada; ülkede yaratılan korku ikliminden vatandaşların etkilenmemesi gerektiğini, yapılacak olan şeyin muhtar ve belediye başkan seçimleri olduğunu, beka sorunundan bahsedenlerin zekalarından şüphe etmek gerektiğini anlattı.

Türkkan, “Bu akşam buraya çok severek ve gönüllü olarak geldim. Fatma Hanım benim Kocaeli’de çok severek siyaset yaptığım mecliste de yiğit bir milletvekili. İzmit’e başkan olarak seçildiğinde çok iyi şeyler yapacağına da inanıyorum. Sokağı tanıyorum ve biliyorum. Sokağın sesi bize Fatma Hanım’ın seçileceğini söylüyor. Büyükşehir’de Dr. Serdar Kaman, İzmit’te Fatma Hanıma destek istemek için geldim. Bu destek ile Kocaeli ve İzmit yaşanacak bir kent olacak” dedi.

HÜRRİYET:“İnsanları kutuplaştırmadan kentin her köşesine hizmet götüreceğiz.İZMİT’İN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ.”

Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı ve CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet de Dernek’te yaptığı konuşmada İzmit ile ilgili projelerini anlattı. Makedonya Göçmenleri Derneği’nin ailesi gibi olduğunu ifade eden Hürriyet, “5 yıl sonra nasıl bir kent istiyorsunuz diye fikrinizi almak benim için çok önemli.” dedi.

 

Hürriyet, “Bu kenti yaşanır kılmak istiyoruz. Tarihinden kültürüne, spordan sanata tıkanan yaşam damarlarını açacağız. Bu kentin zenginliğini doğru kullanacağız. Bizim projelerimiz bu kentin değerini arttıracak, değerine değer katacak. Akılcı, uygulanabilir ve ayağa yere basan güzel projelerimiz var. 15 yıldır kronikleşen sorunlarını bize olan güveninizle birlikte çözeceğiz. İnsanları kutuplaştırmadan kentin her köşesine hizmet götüreceğiz. Sizlerle birlikte, ortak akılla vatandaşlarımızın isteklerini dinleyerek bu kenti yönetmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Makedonya Göçmenleri Derneği’nde İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Millet İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’e, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İYİ Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök’ün yanı sıra İYİ Partili ve CHP’liler eşlik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —