Tarih: 17.09.2020 12:03

Millet İttifakı kahvaltıda buluştu ATİLLA KARAKAYA KAMUOYUNA TANITILDI

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük Belediye Meclis Üyesi Güney Yılmaz’ın Eylül Ayı Belediye Meclis Toplantısında sunduğu istifası ile boşalan belediye meclis üyeliğine Millet İttifakının adayı olarak Atilla Karakaya getirilmişti. Karakaya, bugün Değirmendere sahilinde yer alan bir cafede Millet İttifakının Meclis Üyelerine kahvaltı vererek, kamuoyuna kendisini tanıttı.

Gerçekleştirilen kahvaltı programına Millet İttifakının belediye meclis üyelerinin yanı sıra CHP İlçe başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı katılım sağladı.

Karakaya, ‘Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa ben her zaman yanınızda olacağım’

Kahvaltı programında konuşma yapan Millet İttifakı Belediye Meclis Üyesi Atilla Karakaya, şunları dile getirdi: ‘Davetime katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu bir aile toplantısıdır.  31 Mart 2019 yerel seçimlerinde malumunuz 13. sıra adayıydım. O dönemde girememiştim. Güney arkadaşımızın gitmesiyle aileye ben girdim. Bu güzel aileye daha fazla hizmet etmek için buradayım. Uzun yıllar siyaset yapıyorum. Hiç bir zaman görev talep etmedim. Asla da görev talep etmeyeceğim. Ne zaman bana ihtiyaç olduysa görev aldım. Ben aile diyorum çünkü Türkiye genelinde Millet İttifakını kurduk. Bence Gölcük ilçesi uyumuyla en örnek ilçe. Bundan sonra da hepimiz aynı uyumla çalışacağız. Arkadaşlarımızın hepsi çok iyi niyetli. Ben CHP veya İYİ Parti üyeleri demeyi tercih etmiyorum. Millet İttifakı ailesi diyorum. Ailede bana ne zaman ihtiyaç duyulursa ben her zaman yanınızdayım ve  emrinizdeyim. Her zaman da yardımcı olmaya çalışacağım. Bildiklerimi ve tecrübelerimi Gölcük’e ve Gölcük halkına en iyi hizmeti yapmak için kullanacağım.Hepinize tekrardan geldiğiniz için teşekkür ediyorum’ dedi.

Gürel, ‘Gölcük’te belediye meclis üyeleri arasındaki kardeşliği hiçbir yerde görmüyorum’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘Millet İttifakı belediye meclis üyeliği yapan bir kardeşimiz ailevi nedenlerden dolayı istifa etti, üzüldük ama Atilla kardeşim gibi bir kardeşimizi de kazandığımız için mutluyuz. Atilla kardeşimizin de söylediği gibi ben Kocaeli olarak bakmıyorum, Gölcük olarak bakıyorum. Gölcük’te belediye meclis üyeleri arasındaki kardeşliği hiçbir yerde görmüyorum. Bunu da oluşturulan saygı ve sevgi ortamına bağlıyorum. Sonuçta hepimiz farklı siyasi oluşumda da olsak hedefimiz yaşadığımız yeri yaşanabilir noktaya getirmek, ülkemizi Atatürk’ün ilkeleri çerçevesinde uygar ülkelerin seviyesine çıkarmaktır. Bir amacımız da yaşadığımız ilçemizin hak ettiği noktalara ulaşmasını sağlamaktır. Ulusal siyaset gündemine pek bulaşmıyoruz. Atilla kardeşimin aramıza katılmasından büyük mutluluk duydum. Kendisine bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum’ diye konuştu.

Aynacı, ‘Meclisten de çalışmalarımızı takdir eden telefonlar alıyoruz’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘Atilla Karakaya kardeşime bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Bundan önceki yaptığı hizmetlerden ötürü Güney kardeşime de teşekkür ediyorum. Giden arkadaşımızın yerine gelen arkadaşımızın da dolu olması çok önemli. Ülkemizin geldiği noktada iktidarın ülkemize verdiği zararları ortadan kaldırmak için siyasi partilerimiz birlik olarak iktidarın yanlışlarının karşısında yer almıştır. Bu konuda bizler İYİ Parti’li CHP’li diye kavramları aramıyoruz. 17 yıldır yapılanlara cevabı Millet İttifakımızla daha net veriyoruz. Meclisten de çalışmalarımızı takdir eden telefonlar alıyoruz. Bu yüzden belediye meclis üyelerimize çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Atilla kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —