Tarih: 28.05.2023 13:22

Milletvekili Katırcıoğlu oyunu Gölcük’te kullandı “BUGÜNÜN SONUNDA 85 MİLYON İNSANIMIZ KAZANACAK”

Facebook Twitter Linked-in

Milletvekili Katırcıoğlu oyunu Gölcük’te kullandı

“BUGÜNÜN SONUNDA 85 MİLYON İNSANIMIZ KAZANACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için oyunu Değirmendere Atatürk Ortaokulu’nda kullandı. Katırcıoğlu, “Günün sonunda 85 Milyon insanımız kazanacak” dedi.

Oy kullanma işlemi öncesi vatandaşlarla sohbet etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcoğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde oy kullanmaya eşi Abdurrezzak Katırcıoğlu ve annesi Hadiye Sivaslıoğlu ile birlikte geldi.  Gölcük Değirmendere Atatürk Ortaokulu 1060 No’lu sandıkta oyunu kullanan Katırcıoğlu, oy kullanma işlemi öncesi vatandaşlarla sohbet etti. Sıranın kendisine gelmesiyle birlikte oyunu kullanan Milletvekili Katırcıoğlu, sandık görevlilerine başarı ve kolaylıklar diledi. Milletvekili Katırcıoğlu’na AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik ve partililer eşlik etti.

“Milletimiz ne derse o olur”

Oy kullanma işleminin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “14 Mayıs seçimlerini tamamlamamızın ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması sonrasında çalışmalarımızı aksatmadan devam ettirdik. Halkımızın kullandığı oylar neticesinde Cumhur İttifakı olarak meclis çoğunluğunu elde ettik ve mazbatalarımızı da geçtiğimiz günlerde aldık. Bugün gerçekleşen ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de Demokrasi şöleni içinde geçeceğine inanıyorum ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı daha yüksek oranda bir oy ile yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz.  İnanıyorum ki, bugünün sonunda 85 milyon insanımız kazanacak.  Milletimiz ne derse o olur. Biz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçimlerin tüm ülkemize, Kocaeli’mize  ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —