Tarih: 14.11.2023 14:58

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı için GÖLCÜK’TE 200 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı için

GÖLCÜK’TE 200 FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Geleceğe Nefes Cumhuriyete Nefes sloganı ile 2023 Farklı Yer Milyonlarca Fidan toprakla buluşuyor projesi kapsamında Gölcük’te 200 fidan toprakla buluştu.

100. Yıl Cumhuriyet Ormanı

Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü’nün belirlediği alanda gerçekleştirilen fidan dikimine Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  İlçe Müftüsü Sayın Emin Yılmaz ve öğrenciler katılım sağladı.  100. Yıl Cumhuriyet Ormanı olarak adlandırılan alanda 200 ağaç fidanı toprakla buluştu.

Fidanlara Şehitlerimizin ismi verildi

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in fidan dikimine destek verdiği etkinlikte fidanlara Şehitlerimizin ismi verildi. 

Başkan Sezer öğrencileri tebrik etti

2023 Farklı Yer Milyonlarca Fidan toprakla buluşuyor projesi kapsamında Gölcük’te gerçekleştirilen fidan dikimi çalışması konusunda açıklama yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından,  Gölcük Orman İşletme Müdürlüğü’nün belirlediği alanda; Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 100. Yıl Cumhuriyet Ormanı için Fidan Dikim Programı’na Gölcük Kaymakamı Sayın Müfit Gültekin, İlçe Müftüsü Sayın Emin Yılmaz ve öğrencilerimizle birlikte katıldık . Ağaç ve orman sevgisini çocuklarımıza aşılamak, çocuklarımıza daha yeşil bir ülkeyi miras bırakmak için kampanyaya katılan öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —