Tarih: 30.08.2019 13:46

Milli Bayramların vazgeçilmezi çocuklar ve yaşlılar

Facebook Twitter Linked-in

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programları ilçemizde dün gerçekleştirildi. Fakat kutlamalara halkın ilgi göstermemesi dikkat çekerken, yaşlı vatandaşların ve çocukların bayrama olan ilgisi ise görenleri duygulandırdı.

Bu yılda törende yerlerini aldı

Gölcük’te Zafer Bayramı kutlamaları çeşitli programlarla gerçekleştirildi. Yaklaşık 200 bine yakın nüfusu olan Gölcük’te halkın en büyük zaferi olan 30 Ağustos’a ilgisizliği duyarlı vatandaşları çok üzdü. Milli Bayramlara katılmayı ihmal etmeyen çocuklar ve yaşlılar dün sabah tören yerlerinde yerini alarak, Atalarına olan sevgilerini gösterdi.

‘Bizlere düşen görevde Atalarımızın emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmaktır’

Dün sabah gerçekleştirilen törene katılan yaşlılardan bazıları, ‘Bu durumu görmek gerçekten üzücü. Bugün burayı bayram alanına dönmeliydi. Milli Bayramlarımız bizim için çok değerli. Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları bu zaferleri elde etmek için canlarını ortaya koydular. Bizlere düşen görevde Atalarımızın emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkmaktır. Gölcük halkı ne yazık ki görevini yerine getirmemiştir’ dedi.

Tören alanını yine çocuklar güzelleştirdi

Ellerine Türk Bayrakları alan çocuklar ise tören alanının rengi olurken, Atalarına olan sevgileri ise görmeye değerdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —