Tarih: 30.12.2022 12:36

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi’ne geri sayım başladı 200 MİLYON LİRALIK İKRAMİYE HEYECANI

Facebook Twitter Linked-in

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi’ne geri sayım başladı

200 MİLYON LİRALIK İKRAMİYE HEYECANI

Yarın 2022 yılını bitirip 2023 yılına giriyoruz. Bir yılbaşı geleneği olan Milli Piyango Özel Yılbaşı Çekilişi için geri sayım başladı. 200 Milyon Liralık büyük İkramiye heyecanı Gölcük’te yaşanmaya devam ederken, Milli Piyango Yılbaşı biletlerine ilgide her geçen gün artıyor.

Yılbaşı biletlerine ilgi oldukça yoğun

Milli Piyango Yılbaşı özel çekilişinde bu sene büyük ikramiye 200 Milyon olarak açıklandı. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olacak. Bilet fiyatları ise çeyrek için 50 TL, yarım için 100 TL ve tam bilet için 200 TL. Gölcük’te Amiral Sağlam üzerinde hizmet vermekte olan Cadde Büfe’de yılbaşı biletlerine ilgi oldukça yoğun.

Sevim, “bilet satışında en yoğun gün 31 Aralık günü oluyor”

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Cadde Büfe’nin sorumlusu Serhat Sevim Milli Piyango yılbaşı özel biletlerine ilginin her geçen gün daha da arttığını ifade ederek, “Ben 6 senedir Milli Piyango bayiliği yapıyorum. Milli Piyango’nun 200 Milyon büyük ikramiyeli yılbaşı özel çekilişi biletlerine ilgi geçen seneler kadar olmasa da iyi. Asıl ilgi son iki gün oluyor. Hatta asıl 31 Aralık günü satışlar daha da yoğun oluyor. Milli Piyango özelleştikten sonra ilginin biraz daha düştüğünü görüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda büyük ikramiye çıkan talihlinin çıkmaması ve geçtiğimiz yıl büyük ikramiyenin çeyrek bilete çıkması sadece 1 biletin satılıp 3 bilet satılmamış olması insanlarda bir güvensizlik yaratmıştı. Bu sene büyük ikramiye vuran numaralı bilet satılmış olana kadar çekiliş yapılacağı söylendi. Birde eğer büyük ikramiye çeyrek bilete çıktıysa ve biletlerden biri satılmış ise büyük ikramiyeyi o bileti alan talihliye verileceği açıklandı” dedi.

200 Milyon Liralık büyük ikramiye dağıtım garantili olacak

Bu yıl büyük ikramiyenin dağıtım garantili olacağını ifade eden Sevim, “Bu yıl 200 Milyon Liralık büyük ikramiye dağıtım garantili olacak. Yani bu yıla özel olarak belirlenen kuralla birlikte bilet payına bakılmaksızın büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak paylaştırılacak. Büyük ikramiye bir çeyrek bilete çıktıysa ve diğer 3 çeyrek bilet satılmadıysa o çeyrek bileti satın alan talihli 200 milyon liralık ikramiyenin sahibi olacak. İkramiye iki adet satılan çeyrek bilete isabet ederse ikramiye ikiye bölünecek. Ya da sadece satılan bir yarım bilete çıkarsa o talihli de ikramiyenin tamamına sahip olacak. Bu açıklamadan sonra satışlar biraz daha arttı diyebiliriz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —