Tarih: 17.08.2022 11:29

Milli Yol Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kanpara, ‘GÖLCÜK’ÜN ACİLEN KENTSEL DÖNÜŞÜME İHTİYACI VAR’

Facebook Twitter Linked-in

Milli Yol Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kanpara,

‘GÖLCÜK’ÜN ACİLEN KENTSEL DÖNÜŞÜME İHTİYACI VAR’

Milli Yol Partisi İlçe Başkanı Abdullah Kanpara, Gölcük Depreminin yıldönümü münasebetiyle yaptığı açıklamada, ‘Gölcük’ün acilen Kentsel Dönüşüme ihtiyacı var’ dedi.

‘Kentsel Dönüşüm’de daha fazla geç kalınmamalı’

İlimizin ve ilçemizin bir daha böyle bir afeti kaldıramayacağını söyleyen Başkan Kanpara, ‘Bundan tam 23 yıl önce, Asrın felaketi Gölcük depreminin 23.yılında, deprem şehitlerimizin acısını unutmak mümkün değil. İlgili Bakanlığımız, Belediyemiz ve  diğer tüm Kurumlarımızın da bu anlamda duyarlılıklarını bir kat daha artırmasını bekliyoruz.  Baktığınız zaman öncelikle  Gölcük’ümüzde son birkaç yılda geç kalınmış kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek yapılarda, daha dikkatli, taviz verilmeden ve daha duyarlı bir şekilde inşa edilmesinde hassasiyetin en üst düzeyde olması elzemdir.’

‘Bu sesimize kulak versinler’

Kanpara, son olarak, ‘Çünkü  ilçemiz ve  bölgemiz  bir daha böyle bir felaketi kaldırabilecek lükse sahip değildir.  Kentsel  dönüşüm kapsamında, sağlam binaların yeniden inşası noktasında önemli bir adım atılması kaçınılmazdır. Artık deprem korkusu ile yaşamak istemiyoruz. Depremde ölmek istemiyoruz. Onun için lütfen tüm yetkililer bu sesimize kulak versinler artık her sene aynı şekilde söylemek istemiyoruz. Asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, halen yaralı ve izleri kalanlara acil şifalar diliyorum’ diyerek açıklamalarını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —