Tarih: 27.12.2021 12:32

Mini Yaşam öğrencileri klipte oynadı UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Facebook Twitter Linked-in

İlçemize bağlı Değirmendere’nin değerli eğitim kurumlarından olan Özel Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi eğitmenleri ve öğrencileri klipte oynayarak güzel bir anı yaşadılar.

Öğretmenleri’de eşlik etti

Değirmendere’nin incisi olan Özel Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi kuruculuğunda Nilay Yücepur’un yaptığı ve Kadrosunda okul Müdürü Derya Öztürk, Öğretmenleri Kübra Baldır, Merve Durmaz, Canan Kurt, Meryem Kaymaz, Ayşegül Aytaçoğlu, Sevda Turna, Ebru Şahin eşliğinde klip çekiminde yer aldılar.

Klip çekimi sırasında oldukça eğlendiler

Klip yönetmenliğini ünlü yönetmen Efe Cansay’ın üstlendiği klip çekiminde tanınan oyuncular Özgür Elmas ile Nuray Ateş yer alırken, Değirmendere Özel Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi kurucusu olan Nilay Yücepur, Kurum Müdürü Derya Öztürk, öğretmenler ve sevimli öğrencilerde klipte rol alarak unutulmaz bir gün yaşadılar. Klip çekimi sırasında oldukça eğlenen minik öğrenciler oyunculuk yapmayı da oldukça sevdiler.

Benzer etkinlikler devam edecek

Yakın bir zaman önce Özel Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi’ni yeniden var eden yenilikçi bakış açısıyla Nilay Yücepur hem öğrencilerine hem de öğretmenlerine unutulmaz bir anı yaşatmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek özel Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak önümüzdeki dönemlerde de değişik ve unutulmaz projelere imza atacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —