Tarih: 17.04.2022 09:54

Minik Alparslan, babasıyla Kocaelispor’u destekledi MUTLULUĞU DÜNYAYA BEDEL

Facebook Twitter Linked-in

Kentimizin önemli markası Kocaelispor geçtiğimiz gün kendi evinde Bandırmaspor’u ağırladı. Ligin kader maçı olan Bandırmaspor maçını 2-1 kazanan temsilcimiz Kocaelispor’u binlerce taraftarı yine yalnız bırakmadı. Yeşil Siyahlı temsilcimizin Bandırmaspor ile oynadığı maçı Gölcük’lü Hüseyin Doğan ve oğlu Alparslan Doğan da takip etti. Minik Alparslan babasıyla birlikte Kocaelispor’u desteklerken, dünyalar tatlısı Alparslan’ın ayağı temsilcimiz için uğurlu geldi.

Minik Alparslan Kocaelispor’a uğurlu geldi

Bu önemli karşılaşmayı Gölcük’ten de çok sayıda taraftar takip etti. Kocaelispor Sevdalısı olan Gölcüklü Hüseyin Doğan, dünyalar tatlısı oğlu Alparslan Doğan ile Bandırmaspor maçını statta izledi. Minik yaşında sıkı bir Kocaelispor taraftarı olan Alparslan Doğan, babası Hüseyin Doğan ile maç boyunca Kocaelispor’u destekledi. Baba Hüseyin Doğan ve oğlu Alparslan Doğan maç sonrası Bandırmaspor galibiyetini büyük bir sevinçle kutladılar.

Oğlum sıkı bir Kocaelispor taraftarı

Baba Hüseyin Doğan, ‘Bugün oğlumla birlikte Kocaelispor’umuzu desteklemeye geldik. Bandırma maçını kazandığımız için çok mutluyuz. İnşallah Kocaelispor’umuz en kısa sürede toparlanıp, hakettiği yere gelecek. Oğlum Alparslan sıkı bir Kocaelispor taraftarı. Kocaelispor’u çok seviyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —