Tarih: 08.04.2019 13:53

Minik Derin Savaş, İzmir’deki Şampiyona’da 8.nci oldu

Facebook Twitter Linked-in

Minik Derin Savaş, İzmir’deki Şampiyona’da 8.nci oldu

17 Şubat 2011, Gölcük doğumlu Derin Savaş, Artistik Buz Pateni çalışmalarına Antrenör Aslı Akdemir ile başlayan ve Kocaeli Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Derince Olimpik Buz Pisti’nde Milli Takım Antrenörü Rana Belkıs Göçmen tarafından keşfedilmesi ile birlikte İzmir’de düzenlenen şampiyonada büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonada, minik Derin hakemler tarafından çok beğenildi

İlçemizin başarılı Artistik Buz Pateni Antrenörlerinden Aslı Akdemir, bünyesinde çalıştırmış olduğu 2011 doğumlu Derin Savaş, buz pateninde İzmir’de düzenlenen Ege Ümitler Şampiyonası’nda 30 kişi arasından ilk 10’a girerek 8.nci sıraya yükseldi. 8 yaşında olmasına rağmen büyük bir başarılara imza atan Derin Savaş, İzmir’de yapılan şampiyonada hakemler tarafından çok beğenildi ve ciddi anlamda dikkat çekti.

Akdemir, “Çalışmalar sırasında Derin yaşına göre büyük başarılara imza atıyor”

Artistik Buz Pateni Antrenörlerinden Aslı Akdemir, Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi: “17.02.2011 doğumlu olan Derin buz patenine yeni başlamasına rağmen İzmir’de yapılan Ege Ümitler Şampiyonası’nda ilk 10 kişi arasından 8.nci sıraya yerleşerek büyük bir başarıya imza attı. Çalışmalar sırasında Derin yaşına göre büyük başarılara imza atıyor. İzmir’de yapılan şampiyonada hakemler tarafından beğenilmesi ve dikkat çekmesi bizler için ayrıca bir gururdur” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —