Tarih: 26.02.2019 13:51

Minik eller Meşe Palamudu tüpledi

Facebook Twitter Linked-in

Minik eller Meşe Palamudu tüpledi

Minik yüreklere doğa sevgisini aşılamak amacıyla Gölcük TEMA Vakfı Sorumlusu Melahat Aşıkoğlu, Yardımcıları Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük Gölcük Şirinköy Anaokulu Minik öğrencileriyle bir araya geldi. Minik eller İlkbaharda toprakla buluşacak olan meşe palamutları tüplediler.

Öğrencilerden yoğun ilgi

Gölcük TEMA Vakfı Sorumlusu Melahat Aşıkoğlu, Yardımcıları Şevkiye Uğur ve İlkay Küçük,  Gölcük Şirinköy Anaokulu Minik öğrencileriyle bir araya geldi. Minik yüreklere doğa sevgisini aşılamak adına sık sık öğrenciler ile bir araya gelerek doğayı ve doğayı koruma yollarını anlatan  Gölcük TEMA Vakfı Sorumlusu Melahat Aşıkoğlu öğrencilerin kendilerine gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduğunu ifade etti.

İlkbahar geldiğinde doğa ve toprakla buluşturacaklar

Doğa sevgisini minik öğrencilere aşılamak adına sık sık minik öğrenciler ile bir araya gelen Gölcük TEMA Vakfı Sorumlusu Melahat Aşıkoğlu gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “ Gölcük Şirinköy Anaokulu minik TEMA öğrencilerimiz İle Meşe palamudu tüplemesi gerçekleştirdik. Çocuklar çok mutlu oldular. Bu etkinlikte emeği geçen başta Okul Müdiresi Fatma Köroğlu’na ve Öğretmenlere TEMA ailesi olarak çok teşekkür ederiz.Çocuklarımız tohumlarını ilgi ve sevgiyle ektiler. Büyüterek ilkbahar geldiğinde doğa ve toprakla buluşturacaklar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —