Tarih: 08.04.2019 13:38

Minik kalplerden İsmail Ak’a tam destek

Facebook Twitter Linked-in

Minik kalplerden İsmail Ak’a tam destek

İlçemizin sevilen isimlerinden ve yaptığı yardımlar ile gönüllerde taht kuran İsmail Ak, kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Kitap kampanyası başlatan İsmail Ak’a miniklerden tam destek geldi.

Melek ve Umut, hem giysi hem de kitap yardımında bulundu

Gölcük’te başlatmış olduğu kampanyalar ve yardımlar ile adından sıkça söz ettiren Gönüllü İtfaiyeci İsmail Ak, kitap kampanyası adı altında yardımlar almaya devam ediyor. Okumayan çocuk kalmasın diyen İsmail Ak’a minik çocuklardan tam destek geldi. Güzel kalpli Melek Özkan ve Umut Atalar, İsmail Ak’a verdikleri hem giysi hem de kitaplar ile kampanyaya büyük ölçüde destek oldular. İsmail Ak, minik Melek ve Umut’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Ak, “İhtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere 60 koli giyim eşyaları ve 5 koli ayakkabı mevcut”

Gönüllü İtfaiyeci ve hayırsever İsmail Ak yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Okumayan çocuk kalması sloganımız adı altında bir kitap kampanyası başlattık. Güzel kardeşlerim Melek Özkan ve Umut Atalar bizlere giysi ve kitap kampanyası destek olmuşlardır. İhtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere 60 koli giyim eşyaları ve 5 koli ayakkabı mevcut ve yakında göndereceğiz. Bana ulaşmak isteyenler 0535 776 33 89 adlı numaradan ulaşabilirler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —