Tarih: 11.11.2018 12:01

Minik öğrenciler Ata’larını en güzel şekilde andılar

Facebook Twitter Linked-in

Minik öğrenciler Ata’larını en güzel şekilde andılar

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümü münasebetiyle Değirmendere Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri öğretmenleri ile birlikte düzenledikleri program ile Ata’larını en güzel şekilde andılar.

El baskısı ile Atatürk Portresi oluşturdular

Değirmendere’de hizmet vermekte olan Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri, Müdürleri Derya Öztürk, öğretmenleri Beyza Türengül, Neslihan Ergül ve Tülay Özak ile birlikte düzenledikleri program ile Ata’larını en güzel şekilde andılar. Günün anısına siyah giyinen minik öğrenciler öğretmenleri nezaketinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıldönümü münasebetiyle düzenledikleri programda 1 dakikalık saygı duruşunun ardından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ile devam etti. El baskıları ile hazırladıkları Atatürk portresi önünde şiirlerini okuyan minik öğrenciler öğretmenlerinden tam puan aldı.

Atam izindeyiz

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. Yıldönümü münasebetiyle düzenledikleri anma töreninin sonunda Değirmendere Mini Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri öğretmenleri ile birlikte “Atam izindeyiz” yazısını açarak el baskısı Atatürk portresinin önünde fotoğraf çekildikten sonra tören sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —