Tarih: 20.05.2019 14:02

Minik öğrencilerden anlamlı ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Minik öğrencilerden anlamlı ziyaret         

BARINAKTAKİ DOSTLARINI ZİYARET ETTİLER

Bölgemizin başarılı okullarından Bahçeşehir Koleji Anasınıfı Öğrencileri ve Öğretmenleri  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini ziyaret ettiler.

Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi

Gerçekleştirdikleri ziyarette minik öğrenciler bakım merkezinde kalan sokak hayvanlarını merakla gözlemlediler. Ayrıca topladıkları mamaları koruma altına alınmış sokak hayvanlarına hediye ettiler. Çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Bakım merkezindeki sokak hayvanlarıyla yakından ilgilenen  minik öğrenciler veteriner eşliğinde özel bölmelerdeki hayvanları görme fırsatı bulurken minik öğrenciler özellikle bakım merkezindeki yavru köpeklere büyük ilgi gösterdiler.

Veteriner ve görevlilerden bilgiler aldılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezini ziyaret eden  öğrencilere  veteriner ve görevliler tarafından yapılan çalışmalar   sokak hayvanlarının bakım ve tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler verildi. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada öğrencilerin hayvan sevgisi ve bu bilincin öğrencilere aşılanması için yapılan ziyaretlerin çok önemli olduğu belirtildi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —