Tarih: 12.10.2018 14:15

MİNİKLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİM PARKURU

Facebook Twitter Linked-in

MİNİKLERE UYGULAMALI TRAFİK EĞİTİM PARKURU

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından trafik eğitimi ve bilinçlendirme çalışmaları kapsamında Gölcük Şirinköy Anaokulu’nda Trafik Eğitimi Uygulama Parkuru’nun açılışı gerçekleştirildi.

Trafik eğitimi konusunda erken yaşta bilinçlendirme çalışmaları kapsamında anaokulu öğretmenleri tarafından talep edilen eğitim parkuru Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından projelendirilerek okul bahçesine yapıldı. Parkur yapılan açılışla çocukların hizmetine sunuldu.

Trafik eğitiminin önemi

Trafik eğitimini erken yaşta aşılamak için okullarda verilen eğitimleri desteklemek amacıyla anaokulu bahçesine yapılan eğitim parkurunun açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Güneş Mutman, Anaokulu Öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kaymakam Altıntaş, ‘Trafik Eğitiminin öğrencilerimize erken yaşta verilmesi faydalı olacak’

Açılışta yaptığı konuşmada trafik eğitiminin önemine değinen Kaymakam Mustafa Altıntaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Trafik eğitiminin erken yaşta verilmesi ve bunun uygulamalı olarak gösterilmesi öğrenciler için çok faydalı olacak. Bu uygulamalı eğitim parkurunu anaokuluna kazandıran Büyükşehir Belediyemize teşekkür  ediyorum’ dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —