Tarih: 30.12.2022 12:16

Miniklerin yeni yıl kutlaması görülmeye değerdi GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Facebook Twitter Linked-in

Miniklerin yeni yıl kutlaması görülmeye değerdi

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri düzenledikleri yeni yıl kutlaması ile doyasıya eğlendiler.

Öğretmenleri de eşlik etti

2022 yılının son gününü yaşadığımız bugünlerde Gölcük’te yeni yıl heyecanı yaşanmaya devam ediyor. Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi Ve Çocuk Kulübü öğrencileri,  Kurucu Dilek Onay, Öğretmenleri Beyza Palamut, Kurum Müdürü Merve Kurtoğlu, personel İbrahim Erğün öndeliğinde düzenlenen yılsonu kutlama programı ile doyasıya eğlendiler.

Yeni yılı en güzel şekilde kutladılar

Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi Ve Çocuk Kulübü öğrencileri, düzenlenen etkinlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Eğlence boyunca bir an oturmayan öğrenciler günün sonunda da veliler tarafından gönderilen ikramların tadını çıkardılar. Öğrenciler eğlence programının sonunda yaptıkları köpük savaşı ile yeni yıla en güzel şekilde girdiler.

Onay, “Yılbaşı eğlencemizde de öğrencilerimiz gönüllerinde eğlendiler”

Öğrencileri için bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade eden  Gölcük Özel Anakucağı Gündüz Bakım Evi Ve Çocuk Kulübü’nün kurucusu Dilek Onay, “Anakucağı ailesi olarak öğrencilerimizin eğitimleri kadar sosyal hayatları ile de yakından ilgileniyoruz. Özel günlerde düzenlediğimiz etkinlik öğrencilerimize oldukça faydalı oluyor. Yılbaşı eğlencemizde de öğrencilerimiz gönüllerinde eğlendiler. Öğrencilerimiz özellikle köpük savaşında oldukça eğlendiler. Günün sonunda velilerimizi gönderdiği ikramların tadını çıkardılar. Bu güzel etkinliğimize destek olan velilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —